90s Quiz en Spel Arrangementen

Back to the 90s!
In dit opzwepende spel vol herkenning en herinneringen nemen wij je mee terug naar de tijd waarin internet en mobiele telefoons nog maar net aan hun opmars begonnen. Flippo’s en Furbies veroverden de wereld. Half Nederland stond massaal te hakken in aussie en alle tienermeisjes waren verliefd op Nick van de Backstreet Boys.

Inhoud
In teams ga je onderling de strijd aan in een 90s Nieuwsquiz, Het Rad van Fortuin, een spetterende 90s Karaoke Battle en nog veel meer! Naast het spannende spelelement staat deze heerlijke ‘trip down memory lane’ ook garant voor een avond (of middag) vol plezier, positiviteit en saamhorigheid. We komen allemaal ergens anders vandaan maar de 90s verbinden ons.

Kwaliteit
Bij Nostalgia Events staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij stoppen veel tijd en energie in de inhoud en afwerking van onze programma’s, werken uitsluitend met echte entertainers en besteden persoonlijke zorg en aandacht aan onze klanten. Een quiz bij Nostalgia Events is dan ook niet zomaar een quiz.

Voor wie
Uitermate geschikt voor personeelsuitjes, bedrijfsfeesten en incentives. Voor de Belgen is er een Vlaamse versie beschikbaar.
90s Quiz en Spel Arrangementen

Arrangementen
U kunt kiezen uit de volgende arrangementen:
-Het 90s Nostalgia Quiz Arrangement (3 uur) vanaf €24,50 p.p. excl btw
-Het 90s Nostalgia Dinerspel (4 uur) vanaf €54,50 p.p. excl btw
-Een complete 90s Nostalgia Feestavond (vanaf 4 uur) vanaf €49,50 p.p. excl btw

Aantal personen
Van 15 tot 2000 personen

Ligging
U kunt kiezen uit één van de verschillende toplocaties in steden door heel het land waar wij een samenwerking mee voeren zoals in Amsterdam, Antwerpen, Den Haag, Scheveningen, Dordrecht, Leiden, Delft, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda, Roosendaal, Waalwijk, Goes en Bergen op Zoom. Maar het spel is niet stadgebonden en kan in elk door u gekozen plaats georganiseerd worden, zelfs bij u op locatie!

90s Quiz en Spel Arrangementen

Heb jij interesse in dit groepsuitje?


Direct mailen

Direct bellen

90s Quiz en Spel Arrangementen
90s Quiz en Spel Arrangementen

Aantal personen: vanaf 15 personen

Prijs: vanaf € 27,50 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelSchrijf zelf een recensie