Drakenboot varen

Drakenboot varenDrakenboot varenDrakenboot varenDrakenboot varen

Klik hier om meer informatie aan te vragenDrakenboot varen

Spektakel op het water! De stuurman houdt de boot op koers en de trommelaar geeft het ritme aan, terwijl de 16-koppige bemanning peddelt om het hardst. Door goed in teamverband te werken ontstaat kracht en snelheid. Fantastische teambuilding!

Drakenboot
Het drakenboot varen komt voort uit een eeuwenoude Chinese traditie. Een drakenboot is een 12 meter lange open kano met op de boeg een drakenkop. De 16 peddelaars zitten links en rechts naast elkaar, de stuurman bepaalt de koers en de trommelaar geeft het ritme aan. Hiawatha Actief beschikt over 3 drakenboten.Drakenboot race Dalfsen
De Overijsselse Vecht vormt een prachtig  decor voor deze wedstrijd met drakenboten. Tijdens een clinic van onze stuurman leren de bemanning en trommelaar samen het ritme te pakken om hoge snelheid te behalen. Als iedereen er klaar voor is barst het spektakel los. Welk team gaat over een afstand van 200 meter als eerst over de finish?
Prijs: € 375 (€ 309,92 excl. BTW) per boot
Inclusief stuurman en zwemvesten
Duur: 1,5 uur
Minimum deelname: 11 personen

Drakenboot race Zwolle
Krachtige teambuilding op de Zwolse wateren. Onze stuurman geeft een clinic tijdens een rondje stadgracht. Geniet van de mooie binnenstad van Zwolle, terwijl je het ritme te pakken krijgt. Daarna volgt een spetterende drakenbootrace over 200 meter op het Zwarte Water.
Prijs: € 375 (€ 309,92 excl. BTW) per boot, minimaal 2 boten
Inclusief stuurman en zwemvesten
Duur: 2 uur
Minimum deelname: 11 personen

Op locatie
Het is ook mogelijk onze drakenboten te huren voor een race op een andere locatie in Nederland.
Prijs: op aanvraag 

Inclusief stuurman en zwemvesten.

 

Origineel eten en drinken
In Dalfsen beschikt Hiawatha Actief over een eigen horecagelegenheid met een loungeterras en een grote Tipi tent voor 80 personen. Aanrader is de Megaspies Barbecue. Ook kunt u op het water eten tijdens een boottocht met De BarbecueBoot.

 

U bent van harte welkom!


Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: Minimaal 11 personen

Prijs: Vanaf € 34,10 p.p. incl. BTW

Locatie(s):

Laagste prijs garantie

Vraag meer informatie aan over dit groepsuitje

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn groepsuitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit groepsuitje.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie