Expeditie Robinson

Originele proeven
Wat staat de teams te wachten tijdens de proeven. We spelen tussen de 6 en 8 verschillende rondes waarin de teams zich kunnen onderscheiden. Enkele voorbeeld opdrachten:

De sleutel opdracht
Teams maken van kleine bamboe stokken een hengel waarmee ze een ring moeten opvissen. Aan alle ringen hangt een sleutel maar slechts één past op de schatkist.

De Eettafel
Jawel, ook de eettafel hoort erbij. Geen koeien ogen of verrotte eieren maar je wordt wel op de proef gesteld. En oh ja, niet alles is dood wat je te eten krijgt.

Schroevedraaier estafette
Teams moeten op het strand een toren bouwen van bamboe blokken. Zorg dat deze toren blijft staan terwijl een reuze schroef losgedraaid moet worden. Pas als dit gelukt is komen de touwen vrij waarmee je een draagbar kan maken om zo snel mogelijk water te halen. Vul het snelste het vat en win deze proef.

Strijd om Vuur, Water en Onderdak
Tijdens alle proeven strijden de teams om grondstoffen die essentieel zijn om te overleven op een onbewoond eiland. Welk team heeft het eerste de grondstoffen compleet voor Vuur, Water en Onderdak? Er ontstaat een spannende strijd waarbij de teams onderling kunnen handelen om de grondstoffen. Welke zijn schaars en welke zijn er in overvoed? Hoe bepaal je de juiste waarde?

Expeditie Robinson
Finale eilandraad

Tijdens de eilandraad kan er nog van alles gebeuren. De teams mogen een ander team aanwijzen dat een grondstof moet inleveren en ze mogen een grondstof uitdelen aan één van de teams.

Uiteindelijk wordt gekeken welk team het beste kan overleven en alle grondstoffen heeft voor Vuur, Water en Onderdak.

Locatie : Overal langs de kust. Bijvoorbeeld Scheveningen, Zandvoort, Wijk aan Zee, Bergen aan Zee, Katwijk, Noordwijk, Kijkduin

Expeditie Robinson

Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

Expeditie Robinson
Expeditie Robinson

Aantal personen:

Prijs:Prijs op aanvraag

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie