CRAZY 88: Alleen voor échte mafkezen

Hebben jij en je team een beetje lef? en is er ook geen gebrek aan creativiteit? Boek dan de Crazy 88. Er wordt een doldwaze dag gegarandeerd die je lang bij zal blijven. 

Maak kennis met Mr. X, de zeer strenge, interactieve jury en het brein achter de meest hilarische taferelen. De opdrachten van de Crazy 88 zijn voor iedereen geschikt, maar heb je zelf ideeën of denk je dat het wellicht te extreem is? Bel ons dan even! Wij helpen je graag om de beste ervaring van je leven op te doen. 

A concept by: Uitjesbazen.nl
Specialist in het ontwikkelen en organiseren van unieke teamuitjes

CRAZY 88: Alleen voor échte mafkezen

Op naar de sterren... En daarvoorbij. Natuurlijk gaan jullie niet het heelal verkennen, maar een stad naar keuze. Dit kan natuurlijk niet zomaar, want er zijn verschillende benodigdheden om te kunnen starten, namelijk:

- Een stadsroute

- Crazy 88 opdrachten

- Een telefoon voor extra missies

- Een camera om alle hilarische acties vast te leggen!

- Lef, goede zin en humor. Overtuig Mr. X. van jullie kwaliteiten

CRAZY 88: Alleen voor échte mafkezen

BelangrijkOndanks dat je zeer zeker buiten je comfortzone gaat, is het niet zo dat je andere mensen gaat lastig vallen. Wij hebben de game zo ontworpen dat het voor iedereen leuk is. Ook voor de mindere mafkezen binnen jullie team. Voor ieder wat wils met onze opdrachten!

Andere uitjes van Uitjesbazen: escape room, virtual reality, wie is de mol, flikken, foute bingo, foutste quiz ever made, crazy 88, moorddiner en 40+ andere coole activiteiten!


Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

CRAZY 88: Alleen voor échte mafkezen

Aantal personen: Vanaf 10 personen

Prijs: vanaf € 27,50 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie