Marina Rijnsburg Paintball

Marina Rijnsburg Paintball
Marina Rijnsburg Paintball
Marina Rijnsburg Paintball
Marina Rijnsburg Paintball

Klik hier om meer informatie aan te vragenPaintballen, BBQ’en, varen...
Met onze Paintball Arrangementen stel je zelf een actief en origineel groepsuitje samen! Met een teamuitje of bedrijfsuitje bij Marina Rijnsburg Paintball is succes gegarandeerd!

Paintball is dé ideale gelegenheid om actie en plezier te combineren met teamwork. Je boekt al een bedrijfsuitje of groepsuitje Paintball vanaf € 20,- per persoon. Elk arrangement is uit te breiden met een lunch, BBQ, sloep varen en meer voor een compleet verzorgde (mid)dag.

Paintballen & Scenario’s

Bij aankomst op onze jachthaven ga je uitgerust met een overall, masker en paintball geweer op missie in het grootste outdoor Paintballveld van onze regio. Duik weg achter de vele nautische objecten of verschuil je in een huisje! Vind jij de perfecte beschuttingsplaats en schakel je de tegenstanders uit?! Combineer spanning en actie met plezier en teamwork.

Wil jij wat extra spanning en uitdaging bij Paintball? Duik dan onder in de wereld van de Hunger Games of S.W.A.T. teams. Scenario’s die je hart sneller laten kloppen en waarbij je je helemaal kan inleven in het verhaal. Samen met je team speel je strategische spellen waar tactiek, intelligentie en moed je naar de overwinning brengen. Kom scenario’s Paintballen en ontdek of jij wel écht zo stoer en slim bent!


Speciale Arrangementen
Voor mannen en vrouwen bieden we speciale arrangementen aan. Zo kunnen vrouwen (maar ook mannen) bijvoorbeeld spelen met een wapen dat zachter schiet en gebruik maken van een body protector.

Programmavoorstel
• 2 uur paintballen
• Inclusief overall, masker en paintball wapen
• 300 kogels p.p.
• Spelleiding van een marshall
• 2 drankjes p.p.
• Bittergarnituur (3 hapjes p.p.)
• Minimaal 10 personen

Bekijk al onze arrangementen op www.marinarijnsburg.nl

Info aanvragen

Direct mailen

Direct bellen

Dit groepsuitje delen via:


Aantal personen: vanaf 8 personen

Prijs: Vanaf € 20,00 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie