Escape the City

Dr. Crypto is gesignaleerd in jullie stad en hij heeft meerdere mensen gegijzeld! Hij heeft ze verspreid over de stad in hermetisch afgesloten kamers. Dr. Crypto wil losgeld voor elke gijzelaar. Jullie krijgen van de stad een grote smak geld om de gijzelaars vrij te kopen. Er is alleen een andere oplossing. Jullie kunnen de gijzelaars proberen vrij te krijgen door de cryptische aanwijzingen van Dr. Crypto op te lossen.

Alle kamers zijn afgesloten met een cijferslot. Verspreid over de stad liggen aanwijzingen. Ga hiernaar opzoek en verzamel alle aanwijzingen van een kamer om de code te ontcijferen.

Ook de kamers zijn nog verstopt, loop door de stad en vindt de kamers en aanwijzigingen. De kleuren geven aan bij welke kamer de aanwijzingen horen. Elke kamer heeft een verschillend aantal aanwijzingen (de cijfercode geeft aan hoeveel aanwijzingen er zijn). Heb je een kamer gevonden? Maar kom je niet uit de aanwijzingen? Vraag een hint! Maar let op: elke aanwijzing kost je geld.

Probeer in 1,5 uur zoveel mogelijk kamers open te breken zodat je zoveel mogelijk geld overhoudt. Heb je een kluis geopend, maak een foto als bewijs. Zodra de tijd voorbij is koop je de overgebleven gijzelaars automatisch vrij. Welk team bevrijdt de meeste gijzelaars en houdt het meeste geld over?

Wees snel… de klok tikt…

Escape the City
Voorbeeld dagindeling
14:30 Ontvangst en uitleg spel
15:00 Escape the City
16:30 Afsluiting met prijsuitreiking
17:00 Einde programma

Inclusief:
• Professionele begeleiding
• Gebruik van onze tablets met Escape the City App
• Fles bubbels voor het winnende team
• Alle gemaakte foto’s na afloop digitaal verstuurd

Prijzen:
Alleen spel : € 29,50 p.p. incl. btw
Spel met koffie/thee & 1 drankje : € 34,50 p.p. incl. btw

Doe het zelf spel:
Vanaf € 15,00 per persoon
Vanaf 6 personen

Optioneel uit te breiden met lunch, diner en/of high tea

Escape the City

Mogelijke steden
Onze spellen zijn in heel Nederland te spelen op elke plek die je maar wenst.

Hieronder zie je een overzicht van veel gekozen steden. Zit jullie stad er niet bij? Niet getreurd, neem contact op met ons dan zullen wij samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Monnickendam, Naarden, Purmerend, Schagen, Texel, Volendam, Weesp, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Dordrecht, Gouda, Zoetermeer, Middelburg, Vlissingen, Maastricht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Heerenveen, Leeuwarden, Groningen, Assen, Emmen, Deventer, Enschede, Zwolle. 


Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

Escape the City
Escape the City

Aantal personen: vanaf 6 personen

Prijs: vanaf € 15,00 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie