Workshop Drone vliegen - Ravenstein

In deze workshop drone vliegen ga je onze professionele drones besturen. Fun, teambuilding en behendigheid staan centraal. Na een korte uitleg over wet- en regelgeving en hoe de besturing nou eigenlijk werkt, ga je al snel zelf aan de slag. We werken met professionele drones (Phantom4) waarvan de besturing relatief gemakkelijk is. Als iedereen het vliegen onder controle heeft, gaan we aan de slag met een precisietest waarbij je tegelijkertijd wat extra kennis opdoet over de drone. Natuurlijk ontbreekt een groepsfoto genomen vanuit de lucht niet.

Deze workhop is een aanrader voor familiedagen, bedrijfsuitjes of gewoon leuk om een keer met vrienden te doen. De workshop duurt 1,5 uur.
Workshop Drone vliegen - Ravenstein

Groepsuitje: drone vliegen voor grote groepen
Drone vliegen Ravenstein is onderdeel van In alle St(r)aten. Dit recreatieve bedrijf ontvangt dagelijks grote en kleine groepen voor een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of zomaar een leuk uitje. Het bedrijf richt zich vooral op groepen van 10- 80 personen, maar je kunt vanaf 2 personen al terecht.

Combineer met een buffet of barbecue
Een barbecue of buffet is een mooie aanvulling op de workshop drone vliegen. De locatie biedt verschillende arrangementen zoals een pizza party, tapasbuffet, high friet of barbecue.

Prijs
Prijs per persoon vanaf € 32,50 pp
Vanaf 10 personen

Locatie
Ravenstein

Workshop Drone vliegen - Ravenstein

Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

Workshop Drone vliegen - Ravenstein
Workshop Drone vliegen - Ravenstein

Aantal personen: vanaf 10 personen

Prijs: vanaf € 32,50 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie