VR Room

Bergbeklimmen, diepzeeduiken, parachutespringen, rondkijken in Alcatraz, handboogschieten, autoracen in een formule 1 auto, schieten op aliens, vuurballen gooien of een ritje maken in een achtbaan. Het kan allemaal tijdens een VR Experience in een van de 4 VR Rooms.

VR Room? Hoe werkt dat?
VR Experience Ravenstein heeft 4 VR Rooms waarin je tot 24 personen tegelijk kunt spelen. Iedere kamer is uitgerust met twee professionele Virtual Reality brillen. Zodra je deze opzet waan je jezelf in een virtuele wereld, waarin de mogelijkheden oneindig zijn. De beleving is voor iedereen anders, maar voor iedereen vanaf 8 jaar geschikt. Een VR Expert begeleidt je de hele tijd en kiest in overleg de spellen die bij jou passen. Liever relaxen op de Malediven dan paragliden? Het kan allemaal.
VR Room
Leuk om zelf te ervaren maar ook leuk om te kijken
Een VR Room beleving is leuk voor de persoon die op dat moment speelt, maar ook voor het gezelschap dat mee kan kijken. Zodra je door de VR-bril kijkt en begeleidende geluiden op je koptelefoon hoort ben je weg. Het ene moment sta je op de rand van een wolkenkrabber, het andere moment race je op een van de grootste circuits ter wereld of neem je het op tegen monsters.

Voor degene die de bril op heeft voelen de bewegingen allemaal heel logisch, voor de rest van de groep is het vaak hilarisch. Er staat namelijk iemand met een bijzondere bril voor je neus onzichtbare dingen uit de lucht te grijpen, of hij duikt weg voor een obstakel dat levensecht op hem/haar af lijkt te komen.

Groepsuitje: Virtual Reality voor grote groepen

VR Experience is onderdeel van In alle St(r)aten. Dit recreatieve bedrijf ontvangt dagelijks grote en kleine groepen voor een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of zomaar een leuk uitje. Het bedrijf richt zich vooral op groepen van 10- 80 personen, maar je kunt vanaf 2 personen al terecht.

Combineer met een buffet of barbecue
Een barbecue of buffet is een mooie aanvulling op de VR Experience. De locatie biedt verschillende arrangementen zoals een pizza party, tapasbuffet, high friet of barbecue.

Prijs
Prijs per persoon vanaf € 22,50 pp

Voorbeeld arrangement:
- VR Experience en high friet incl. onbeperkt drank tijdens High Friet € 47,50
- VR Experience en Bourgondische barbecue incl. drank tijdens barbecue € 55,00

Alleen VR Room vanaf 2 personen
Arrangementen vanaf 10 personen

Locatie
RavensteinVR Room

Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

VR Room
VR Room

Aantal personen: vanaf 2 personen

Prijs: vanaf € 22,50 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie