The Hunt Adventure bij Adventure Veluwe

Verdwijn met je team van de “radar” en zorg dat je uit handen blijft van het opsporingsteam! Of neem jij juist plaat in het team wat de voortvluchtigen gaat opsporen? In welk team je ook zit; samenwerking, communicatie en doorzettingsvermogen centraal staan op dit kat en muis spel te volbrengen.
The Hunt Adventure bij Adventure Veluwe
Als voortvluchtige proberen jullie van alles om natuurlijk niet ontdekt te worden en op te gaan in jullie omgeving. Misleiden en tactische beslissingen moeten in een split second genomen worden. Is jullie team hier tegen bestand?The Hunt Adventure bij Adventure VeluweOf ben je met je team diegene die de voortvluchtige moet opsporen? Zorg dan dat je alle techniek goed in de gaten houd en wie weet ontdekken jullie de fouten die de voortvluchtige maken. 1 fout kan ze fataal zijn en dan kunnen jullie ze in het nekvel te grijpen! Zorg wel dat jullie communicatie goed, want dat is cruciaal.

Tijdsduur 2 uur kosten: € 35,00 p.p. (min 10 deelnemers)

Uitgaande van minimaal 10 personen.

Extra: We kunnen in The Hunt Adventure ook onze legertruck meenemen! Vraag naar de mogelijkheden.


Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: vanaf 10 personen

Prijs: vanaf € 35,00 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie