Kinderfeestje - Soldaatje spelen en frietjes eten

Kinderfeestje - Soldaatje spelen en frietjes etenKinderfeestje - Soldaatje spelen en frietjes etenKinderfeestje - Soldaatje spelen en frietjes etenKinderfeestje - Soldaatje spelen en frietjes eten

Klik hier voor meer informatie / offerteWe gaan soldaatje spelen. Met echte legerkleding en echte legertrucks en legerjeeps. Zijn jullie er klaar voor ?

Allereerst drinken we een lekkere ranja met onze recruten en kijken we het introfilmpje van onze “opdracht”. De film gaat over Truus Trines. Truus woonde ruim 75 jaar geleden in Meijel toen de oorlog uit brak. Er werd flink gevochten in het dorp. Zo erg dat iedereen Meijel uit moest vluchten. Ook Truus. En wij gaan met haar mee.

Om goed ten strijde te gaan trekken we onze soldatenkleren aan en nemen we wat te eten mee. In tijde van oorlog is het eten schaars en moeten we goed voor onszelf zorgen.

Als iedereen er klaar voor is dan gaan we als eerste de kerktoren beklimmen hoe het ervoor staat in de regio. In de kerktoren hebben we goed uitzicht. Ook hier bekijken we weer een filmpje en kijken we door de ramen welke kant Truus op is gevlucht.

De legertruck staat al klaar. We trekken ten strijden en gaan op zoek naar bunkers in de Peel. Als we deze gevonden hebben, dan gaan we deze stellingen bewaken, en eten een broodje knak in de buitenlucht. En natuurlijk kijken we weer een filmpje van Truus en spelen we een soldatenspelletje.

Daarna gaan we weer op pad richting het Oranje Hotel. Hier vieren we de bevrijding met frietjes, frikandellen en wat nog meer ?


Locatie
Oranje Hotel Meijel - Raadhuisplein 11

Tijden
In overleg

Prijs
Vaste prijs van € 195,00 tot een groep van 8 kinderen inclusief ranja, frietjes en frikandellen voor de kinderen.

Indien er meer kinderen meegaan, geldt er een meerprijs van € 15.00 per extra kind. Met de legertruck kunnen maximaal 8 kinderen mee, voor de overige kinderen moeten de ouders zelf voor vervoer zorgen.

 
Ouders : Kunnen op eigen vervoer (auto) mee en moeten consumpties apart afrekenen.


Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: tot 8 kinderen

Prijs: Vanaf € 24,35 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Optioneel

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie