GPS Biesbosch Sloepen challenge

GPS Biesbosch Sloepen challenge
GPS Biesbosch Sloepen challenge
GPS Biesbosch Sloepen challenge
GPS Biesbosch Sloepen challenge

Klik hier om meer informatie aan te vragenLachen, gieren brullen op het water!
In Nationaal Park de Biesbosch..

Water Events Geertruidenberg organiseert in samenwerking met Bootje Gezond unieke uitjes in Nationaal park de Biesbosch. Vestingstad Geertruidenberg of Drimmelen dienen hierbij als thuishaven waar de uitjes beginnen en eindigen.

Deze challenge op het water is uniek! De deelnemers zullen zelf moeten varen, aanleggen, navigeren en manoeuvreren. Je wordt in groepen verdeeld en vertrekt met een eigen elektrisch aangedreven sloep richting recreatiegebied de Aakvlaai van Nationaal Park de Biesbosch.

 


In de Aakvlaai zijn GPS punten uitgezet die de teams per sloep moeten zoeken. Dit is hilarisch want een GPS geeft wel richting aan maar geen land of water. De Aakvlaai van NP de Biesbosch wordt hierdoor een echt doolhof dus het vinden van al de GPS punten is een behoorlijke uitdaging. Eenmaal het GPS punt gevonden moet door het team een opdracht worden vervuld. Punten kunnen verdiend worden door opdrachten zoals het maken van de gekste groepsfoto, een anagram oplossen of het seinvlaggen-sms spel. Na de GPS sloepenchallenge gaan de teams al zelf varende onder begeleiding gezamenlijk de oude Biesbosch in om de prachtige natuur te ontdekken.

Uiteraard kunt u deze dag ontvangen worden met koffie en gebak en kan het arrangement worden uitgebreid met een lunch (aan wal of aan boord), aan boord, en eventueel een barbecue of diner als smakelijk slot.

Twitter Bootjegezond
Facebook Bootjegezond
Website Bootjegezond

Info aanvragen

Direct mailen

Direct bellen

Dit groepsuitje delen via:


Aantal personen: 10-1000

Prijs: Vanaf € 34,95 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie