Escape Diner Amsterdam – Room Battle

Een wel heel speciale Escape Diner. Naast een tafel-dinerspel vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork is er wel een hele spannende ontknoping. De strijd barst na ontvangst door onze spelleider vrijwel direct los. Levert u het team de punten of uw denkwerk? De eerste twee rondes voor het voorgerecht en voor het hoofdgerecht spelen zich af aan tafel. En de laatste, ultieme ronde is een ware battle tussen de teams. Iedereen neemt plaats in een eigen Escape Room en het team dat als eerste naar buiten komt wint de Room Battle! Doorloopt uw team de drie gangen van dit speldiner-buffet het slimst? Natuurlijk is er een toetje voor iedereen!
Escape Diner Amsterdam – Room Battle

Eerst maar een wijntje of biertje en dan aan de slag en kijken of u de eerste ‘sleutel’ tot het heerlijk driegangenbuffet kunt vinden. Lukt het u de aanwezige clues te kraken en te combineren? Onze spelleider houdt de teams goed in de gaten en kan u zomaar weer op het verkeerde been zetten. Scoort u goed in de eerste twee rondes? Dan heeft u een voorsprong bij de laatste ultieme Room Battle! Is uw gezelschap scherp genoeg om uiteindelijk als eerste te ontsnappen uit de Escape Room?

Eeuwige roem en een mooie beloning voor het winnende team! Dit unieke spel in Amsterdam Noord is geschikt voor iedereen, want uiteindelijk draait het om samenwerken en de punten.

Escape Diner Amsterdam - Room Battle is inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Exclusieve ruimte voor het diner en spel.
  • Escape Room per team (team bestaat uit 5 personen)
  • Heerlijk driegangen buffet

Prijs
€69,50 p.p. (31 - 40 pers.)
€73,50 p.p. (21 - 30 pers.)
€77,50 p.p. (15 - 20 pers.)


Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: 15+ personen

Prijs: vanaf € 84,10 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie