Ranking your Buzz-ness

Ranking your Buzz-nessRanking your Buzz-nessRanking your Buzz-nessRanking your Buzz-ness

Klik hier voor meer informatie / offerteHet jaar loopt ten einde en het is tijd voor de evaluatie. Wat hebben we gepresteerd afgelopen jaar? Wat ging er goed en wat kan er nog beter? Wat speelt er onder het personeel en op welke manier willen jullie als bedrijf aan de start verschijnen van 2018?

Het zijn belangrijke vragen voor het succes van jullie organisatie. Wat is een betere basis voor wederzijds begrip, dan inzicht hebben in de elkaars drijfveren en werkzaamheden. Vooral ook van de afdelingen waar je eigenlijk (te) weinig van weet? Met dit unieke arrangement leer je je collega’s écht beter kennen en krijgt iedereen de kans om zijn mening te geven in een informele setting.

Lach, geniet en kom tot inzichten!


Hoe gaat de game precies?
Speel deze indoor teambuilding game, die nog nooit zo nauw op de huid van jullie bedrijf is geschreven. De deelnemers aan jullie meeting, presentatie, jaardiner of ander event, ontvangen vooraf een digitale vragenlijst. De vragenlijst kan individueel, per team, of per afdeling worden ingevuld.

Wat denkt u bijvoorbeeld van:
• Wat zou je veranderen als je voor één dag directeur mocht zijn?
• Wat vind je nou het allerleukste aan je baan of afdeling?
• Hoe trots ben je op het bedrijf waar je werkt op een schaal van 1 tot 10?

The Buzziness Game
Op de dag van de presentatie wordt elk team (6-8 personen) uitgerust met een tablet en spelmaterialen. Vragen, filmpjes en opdrachten volgen elkaar op die gebaseerd zijn op de antwoorden die vooraf door jou en je collega’s zijn ingevuld.
Welk team heeft het beste in de gaten wat er speelt binnen het bedrijf en welk team verdient door goed samenwerken de meeste punten? De teamscores blijven zichtbaar! Business is a serious game you want to win!

Richtprijs pp: €29,50
Te boeken vanaf 20 personen


Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: vanaf 20 personen

Prijs: Vanaf € 29,50 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Optioneel

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie