90s Quiz en Spel Arrangementen

90s Quiz en Spel Arrangementen90s Quiz en Spel Arrangementen90s Quiz en Spel Arrangementen90s Quiz en Spel Arrangementen

Klik hier om meer informatie aan te vragenBack to the 90s!
In dit opzwepende spel vol herkenning en herinneringen nemen wij je mee terug naar de tijd waarin internet en mobiele telefoons nog maar net aan hun opmars begonnen. Flippo’s en Furbies veroverden de wereld. Half Nederland stond massaal te hakken in aussie en alle tienermeisjes waren verliefd op Nick van de Backstreet Boys.

Inhoud
In teams ga je onderling de strijd aan in een 90s Nieuwsquiz, Het Rad van Fortuin, een spetterende 90s Karaoke Battle en nog veel meer! Naast het spannende spelelement staat deze heerlijke ‘trip down memory lane’ ook garant voor een avond (of middag) vol plezier, positiviteit en saamhorigheid. We komen allemaal ergens anders vandaan maar de 90s verbinden ons.

Kwaliteit
Bij Nostalgia Events staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij stoppen veel tijd en energie in de inhoud en afwerking van onze programma’s, werken uitsluitend met echte entertainers en besteden persoonlijke zorg en aandacht aan onze klanten. Een quiz bij Nostalgia Events is dan ook niet zomaar een quiz.

Voor wie
Uitermate geschikt voor personeelsuitjes, bedrijfsfeesten en incentives. Voor de Belgen is er een Vlaamse versie beschikbaar.

Arrangementen
U kunt kiezen uit de volgende arrangementen:
-Het 90s Nostalgia Quiz Arrangement (3 uur) vanaf €24,50 p.p. excl btw
-Het 90s Nostalgia Dinerspel (4 uur) vanaf €54,50 p.p. excl btw
-Een complete 90s Nostalgia Feestavond (vanaf 4 uur) vanaf €49,50 p.p. excl btw

Aantal personen
Van 15 tot 2000 personen

Ligging
U kunt kiezen uit één van de verschillende toplocaties in steden door heel het land waar wij een samenwerking mee voeren zoals in Amsterdam, Antwerpen, Den Haag, Scheveningen, Dordrecht, Leiden, Delft, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda, Roosendaal, Waalwijk, Goes en Bergen op Zoom. Maar het spel is niet stadgebonden en kan in elk door u gekozen plaats georganiseerd worden, zelfs bij u op locatie!

Méér nostalgische bedrijfsuitjes in Nederland en België
Kijk voor het complete aanbod van onze nostalgische bedrijfsuitjes op onze website:  www.nostalgia-events.nl

Direct mailen

Direct bellen


Laagste prijs garantie

Vraag meer informatie aan over dit groepsuitje

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn groepsuitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit groepsuitje.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Recensie(s): 1

Zaterdag 30 juni jl; hebben wij ons bedrijfsuitje gehad. Wij hebben het 90's Quiz en spel show gedaan. Hilarisch, echt te gek. Iedereen deed ontzettend zijn best om te winnen. Ook mede dankzij de goede opzet en organisatie van jullie. De organisator Stefan was fantastich. Door zijn enthousiasme deden de mensen gezellig mee en hebben wij een onvergetelijke middag gehad. Aan te bevelen voor iedereen die houdt van een leuke/gezellige en dolle middag/avond.

  • 10.0
  • Programma
  • Organisatie
  • Amusementsfactor
  • Prijs / kwaliteit

Schrijf zelf een recensie