Restaurant Workshop - Run het restaurant en de keuken voor 1 dag !

 

De gasten die in het restaurant komen eten die avond kiest u zelf, wij kunnen u desgewenst helpen met een gepersonaliseerde uitnodiging. Dit kunnen relaties zijn, zoals klanten, partners of prospects. Maar ook medewerkers of andere genodigden. De gasten eten in een volwaardige restaurantomgeving aan tafels van vier, zes, acht, enzovoort. Zij komen op eigen gelegenheid, dus groepsgewijs en niet allemaal tegelijk. Na ontvangst bestellen zij van de voor deze gelegenheid samengestelde menu- en wijnkaart en beleven de avond als in een ‘gewoon’ restaurant.

Restaurant Workshop - Run het restaurant en de keuken voor 1 dag !

Het goed runnen van een restaurant is alleen mogelijk als het team perfect samenwerkt. Flexibiliteit, gastgerichtheid en service zijn essentieel. De druk loopt gedurende de dag ook behoorlijk op. Uw mensen leren elkaar op deze dag op een bijzondere manier echt kennen en zullen daarna een hechter team vormen dan ooit tevoren. De hele dag wordt gefilmd en uw team ontvangt na afloop een professioneel gemonteerde video. Als aandenken, maar ook ter evaluatie. Een restaurant workshop is ook een ideaal begin of juist einde van een bredere teambuilding training of andere groepsopleiding.

Restaurant Workshop - Run het restaurant en de keuken voor 1 dag !

Voor uw gasten is het ook een heel bijzondere avond. Zij worden in de watten gelegd door mensen die ze op andere dagen kennen als hun account manager, collega, directeur of partner. De prestatie van deze mensen dwingt bewondering af en verandert blijvend iets in de bestaande relatie. Omdat wij op de achtergrond aanwezig zijn om te zorgen dat alles op rolletjes loopt kunt u zorgeloos iedere relatie van uw bedrijf uitnodigen.

 

Nieuwsgierig geworden?

 

Neem snel contact met ons op voor het maken van een afspraak waarbij wij alle details samen doornemen.

 

 


Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

Restaurant Workshop - Run het restaurant en de keuken voor 1 dag !
Restaurant Workshop - Run het restaurant en de keuken voor 1 dag !

Aantal personen: 8 - 20 deelnemers en 20 - 50 gasten

Prijs:Prijs op aanvraag

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie