chevron_leftTerug naar overzicht

Zoek de natuur op in de Randstad

De temperaturen stijgen en de zomer begint officieel op 20 juni. Doorgaans kunnen we in de zomer lekker buiten activiteiten organiseren. Door de maatregelen die ingevoerd zijn rondom het Coronavirus zal deze zomer er anders uit gaan zien. Gelukkig zijn er alsnog genoeg opties om op een veilige manier groepsuitjes te ondernemen. In de Randstad is er genoeg te beleven op het water en in de natuur. Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Lees dan deze blog voor tips.

Kever Cabrio Rally

Wil je het ultieme jaren ’60 en ’70 gevoel beleven? Ga dan een leuke puzzeltocht maken door het Groene Hart. In een Kever Cabrio ga je op pad en leg je een toffe route af. Ondertussen kom je allerlei leuke plekken tegen zoals een biologische landwinkel. Hier kun je verse melk, kaas en heerlijke ijsjes halen. Ook staan er een aantal stalletjes met tulpen langs de route. En erg belangrijk: het uitje is volledig corona proof! Zo mag je alleen met personen waarmee je samenwoont komen voor deze gave tour. Ook worden de materialen grondig ontsmet na gebruik. Daarnaast staat er een flesje desinfecterende gel in iedere auto.

Hippie Road Trip en BBQ

Ga je liever touren in een bus? Kruip dan achter het stuur van een originele all time classic VW bus. Rijd in Zuid-Holland over de slinger weggetjes, oude ophaalbruggetjes, langs prachtige sloten en plassen of in het Groene Hart. Er is in dit gebied genoeg te beleven. Leer de omgeving kennen en maak samen een leuke tocht. Na afloop kun je ervoor kiezen om de dag af te sluiten met een BBQ of diner. Ook bij dit uitje geldt de regel dat alleen met personen waarmee je samenwoont mee mogen in één bus. Daarnaast worden hier de materialen ontsmet en is er desinfectie aanwezig in de bus.

Biesbosch Experience

Wanneer je in Zuid-Holland bent is het een echte aanrader om de natuur van Nationaal Park de Biesbosch te verkennen. Voor jong en oud zijn er genoeg uiteenlopende activiteiten te beleven aan het water tijdens de Biesbosch Experience. Beleef een unieke combinatie tussen natuurbeleving en actief zijn in het prachtige park. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een kanotocht, quadrijden, outdoor-lasergamen, klimmen, survivallen, vlot varen, suppen, zeilen of aquagames. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is mogelijk om een programma op maat te laten maken. 

Deelnemen aan activiteiten

Er zijn diverse mogelijkheden in Zuid-Holland om te genieten van de buitenlucht. Wel is het belangrijk dat je de Corona maatregelen in acht neemt. Bij het deelnemen aan activiteiten moet je minimaal 2 weken klachtenvrij zijn. Op deze manier kunnen we op een verantwoorde manier plezier maken!

15 June 2020, Janine van TeamUitstapje