chevron_leftTerug naar overzicht

vrijgezellenfeest spelideeën!

Het vinden van een originele activiteit voor een vrijgezellenfeest kan een hele klus zijn. Spellen zijn voor iedereen leuk en toegankelijk. Er zijn genoeg te gekke opties om een onvergetelijke middag en/of avond te beleven. In deze blog hebben we 3 spelideeën voor een vrijgezellenfeest opgesomd.
share favorite
153
0
Teamuitje
share favorite
20
0
Vrijgezellenfeest
share favorite
The Pub Games
Een competitie van spellen is voor iedere deelnemer geschikt. De Pub Games bestaan uit afwisselende en interactieve spellen, die al snel zorgen voor een gezellige en competitieven sfeer. Je mag zelf de speeltijd bepalen. Ieder spel duurt 10 tot 15 minuten. En een competitie bestaat uit maximaal 7 spellen. De spellen zijn gemakkelijk rondom een borrel of diner te plannen door de korte speelduur. Op een groot scherm kun je live de scores van je eigen team en de tegenstanders zien. De Pub Games zijn mogelijk op een locatie naar wens.

De Grote Spelshow
Lig jij ook elk weekend in een deuk van diverse spelshow op televisie? In de Grote Spelshow zijn de leukste en grappigste spellen gecombineerd met breinbrekers verwerkt in een spel. De interactieve spelshow is onder begeleiding van een enthousiaste quizmaster. Twee uur lang komen de leukste spellen aan bod van o.a. tv programma’s als ‘Alles mag op vrijdag’, ‘Het beste brein’ en ‘Jongens tegen de meisjes’. Elk team beschikt over een eigen quizknop. Het team wat het snelste op de knop drukt is aan de beurt en moet direct het juiste antwoord geven. De spelshow vraagt om snelheid, creativiteit, intelligentie en natuurlijk een flinke dosis humor. Voor het winnende team staat er een prijs klaar. De locatie van de activiteit is Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen of op een locatie naar keuze.

De Gekke Bingo
Zorg voor een vermakelijke avond met de Gekke Bingo. Een leuke activiteit voor het stappen. Het gaat natuurlijk niet alleen om het aanstippen van cijfertjes. Met muziek, opdrachten en andere gekkigheden kun je fantastische prijzen winnen. Een quizmaster praat de hele avond aan elkaar. Deze bingo is uniek door de verborgen getallen die te achterhalen zijn door muziek en verhalen. Ook zijn er tussendoor toffe opdrachtenrondes. De bingo duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Het spel kan plaatsvinden op een locatie naar wens.


22 July 2022, Ebie Peeters