Ga je liever zelf op pad? Kies dan voor een spel of activiteit met een app. Je hebt geen instructeur of spelleider nodig, aangezien de applicatie je op weg helpt. Hier krijg je alle informatie, vragen en routes op binnen. Het enige wat je mee hoeft te nemen is jouw eigen smartphone. Ben je benieuwd welke groepsuitjes mogelijk zijn? Lees dan deze blog voor meer informatie.

Be Smart

Bij dit spel staat je een leuke uitdaging te wachten. Tijdens deze citytour ga je op pad met een smartphone en plattegrond. Ondertussen leer je het prachtige centrum van Maastricht kennen. Je wordt uitgerust met een smartphone inclusief speciaal ontwikkelde app. Als team moet je alle opdrachten volbrengen en punten verdienen. Snel blijkt dat de opdrachten niet alleen te maken hebben met de geheimen van Maastricht, maar ook van jouw eigen collega’s en het bedrijf. Lever vooraf zelf vragen en opdrachten aan om het spel zoveel mogelijk te personaliseren. Het spel wordt hiermee volledig op maat gemaakt. Middels de applicatie kun je real-time de standen per team bijhouden en andere teams uitdagen. Op onverwachte momenten duiken andere teams op en gaat u samen de strijd aan. De Be Smart game is een spel vol proeven, ervaren, elkaar beter leren kennen en bovenal genieten! De game is geschikt als teambuildingsactiviteit.

Escape City – Het ontsnappingsspel van Mokum

De welbekende Escape Room is ook te spelen in de vorm van een uniek stadsspel: Escape City. Dit keer zit je niet in een gesloten kamer, maar ben je ‘opgesloten’ in de binnenstad van Amsterdam. Een denkbeeldige lijn omcirkelt de gebieden waar teams vrij kunnen bewegen. Daarbuiten is ook een ‘No Go Area’. Je gaat uitdagingen en opdrachten aan, lost raadsels op, verzamelt clues en ontcijfert codes. Het spel is geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Elk team krijgt een plattegrond en de speciale Escape the City app mee. Via de applicatie is duidelijk te zien wanneer je verkeerde keuzes maakt en je dreigt het No Go gebied in te gaan. Het betreden van dit gebied kan punten kosten. Het spel duurt maximaal 2,5 uur.

Under Pressure

Ben je op zoek naar een tof bedrijfsuitje? Kies dan voor de spannendste online teamgame Under Pressure. Doel van het spel is om een bom te ontmantelen die geplaatst is op jouw eigen kantoor. Hoe presteert jouw team onder druk? Het is een online game die gespeeld kan worden met Zoom of Teams en een tweede device met een speciale app. De applicatie stuurt opmerkingen, opdrachten en registreert acties. Ook de resultaten per team zijn via de app zichtbaar. Als team probeer je de bom te ontmantelen en het draad met de juiste knip door te knippen. Als introductie van de game en bij het ondersteunen van vele opdrachten wordt videomateriaal gebruikt. Het spel eindigt met een gezamenlijk ontknoping. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

14 June 2021, Marly van TeamUitstapje