4
0
Bedrijfsuitje

Gekke Bingo

arrow_forward_ios
favorite
0
0
Bedrijfsuitje

Walking Dinner Amsterdam

arrow_forward_ios
favorite
4
0
Bedrijfsuitje
favorite
8
0
Bedrijfsuitje

Walking Diner

arrow_forward_ios
favorite

Halloween staat weer voor de deur! Dit vraagt om griezelige groepsuitjes. Ook voor Halloween hebben wij een aantal activiteiten die volledig aansluiten bij het Halloween thema. Durf jij het aan? Lees dan deze blog met 3 verschillende griezelige uitjes.

Halloween VR Escaperoom – Manor of Escape

Als eersete hebben we een Halloween VR Escaperoom! Altijd al naar een echt spookhuis willen gaan, maar krijg je niemand mee? Geen probleem! Wij brengen het spookhuis naar jullie toe in een spannende VR Escaperoom genaamd: Manor of Escape. Schrik je rot, maar blijf elkaar beschermen en werk samen om te ontsnappen uit deze virtuele nachtmerrie. De gekke raaf Malin heeft kwaadaardige experimenten uitgevoerd met gevaarlijke wezens in zijn griezelige landhuis. Het is aan jou om naar binnen te gaan, te onderzoeken en er levend uit te komen. Manor of Escape zit boordevol puzzel oplossende en opwindende actie die alleen mogelijk is in Virtual Reality. Verleg je grenzen met deze meeslepende spannende ontsnappingservaringen volledig in horrorthema. Het is mogelijk om op locatie een of meerdere speelvelden te bouwen, afhankelijk van het aantal personen en beschikbare tijd voor de activiteit. In teams van circa 5 personen per speelveld moet je samenwerken en communiceren om de missie te behalen. Je kunt jezelf 360 graden draaien, vrij rondlopen, je handen gebruiken en bewegen, met elkaar communiceren en je kunt elkaar in de game zien! Beleef een onvergetelijke Halloween in een Virtual Reality wereld.

Moorddiner

Als tweede optie hebben we gekozen voor een moorddiner. Een moord is gepleegd en jij gaat op onderzoek! Een moorddiner is de perfecte combinatie van een heerlijk driegangenmenu en een live ‘detective’. Samen met je collega’s of vrienden ga je in teams proberen de zaak te kraken. Overleggen kan, scenario-denken moet, maar houd je oplossingen voor jezelf en je team. Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen met een drankje en daarna worden er teams samengesteld. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden. Bijna onder jullie ogen! Dit maakt jullie eerstegraads getuigen en er wordt direct een beroep gedaan op ieders analytisch vermogen. Een voetafdruk blijkt al snel een hele puzzel. Terwijl de groep geniet wordt de zaak langzaam aan ontrafeld. Subtiele details, ontluikende getuigenissen en (on)echte motieven: tussen de gangen door komen jullie steeds dichterbij de oplossing. Kruip in de huid van de verdachten, ontcijfer de ware toedracht door middel van een fictieve reconstructie. Wie is de moordenaar, wat was het motief en hoe is het slachtoffer om het leven gekomen? Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het diner met het vonnis! Bij de afsluiting komt de waarheid boven water. Wie, hoe en waarom werd het slachtoffer omgebracht? Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnende teams ontvangen een toepasselijk cadeau. Dankzij jullie is de wereld een stuk veiliger geworden.

Fort Escape Diner – Deluxe

Als 3de optie hebben we een Fort Escape Diner. Een volledig nieuw dinerspel op het unieke en historische Fort bij Vechten. Een combinatie van Escape-opdrachten aan tafel, die tussen de gangen door wordt onderbroken door een tocht over het fort met olielampen naar twéé fantastische Fort Escape Rooms. Een razend spannend dinerspel op de mooiste locatie van Utrecht. Bereid je voor op een uniek avondarrangement, waar je uit twee Escape Rooms moet ontsnappen om de volgende gang van het diner te kunnen halen. Is jouw team slim genoeg om deze lastige taak te volbrengen en het einde van het fortdiner te halen? Wij horen je denken: ‘’Krijg ik dan geen eten als ik de Escape Room niet op tijd uitkom?’’. Natuurlijk wel, maar het kost je wel zeer belangrijke punten. Punten die jouw team nodig heeft om de andere teams af te troeven en de felbegeerde Escape Trofee in de wacht te slepen. Dat smaakt naar leedvermaak in optima forma! Centraal op het indrukwekkende Fort bij Vechten bevindt zich Barak Z. Hier wordt u door onze Escape spelleid(st)er verwelkomt en start de eerste opdracht. Vanaf het eerste moment sta je op scherp, want niets is voor niets in deze barak. Tevens is dit de unieke locatie van jouw diner, zorgen de aangestoken vuurhaarden al voor geheimzinnige silhouetten op de muur. Je krijgt misschien wel geen hap door jouw keel van de spanning. Wat een geweldige en fenomenale sfeer!

29 October 2021, Roel van TeamUitstapje