chevron_leftTerug naar overzicht

Goede voornemens voor 2021

De afsluiting van het jaar 2020 komt steeds dichterbij. Een bewogen jaar waarin onze alledaagse activiteiten compleet veranderd zijn door social distancing en de 1,5 meter afstand regel. Ondanks alle veranderingen is het einde van het jaar een tijd om een hoofdstuk af te sluiten en na te denken over goede voornemens voor het komende jaar. Veelgenoemde voornemens rond de jaarwisseling zijn:

-        Meer sporten en bewegen

-        Meer genieten en tijd nemen voor jezelf

-        Nieuwe kennis opdoen

Natuurlijk zijn er nog genoeg andere goede voornemens te bedenken, en kunnen deze ook heel persoonlijk zijn. Het is altijd goed om ergens te beginnen. Zoek je inspiratie en motivatie over hoe je invulling kunt geven aan deze voornemens? Lees dan deze blog voor tips en inspiratie.

Sporten en bewegen

Aan het begin van het jaar sluit men vaak een sportabonnement af en hebben we als goed voornemen meer te sporten en te bewegen. Vaak motiveert het om samen te sporten of actief bezig te zijn. Wij bieden ook diverse actieve groepsuitjes waarbij je je energie kwijt kunt. Bekijk ons aanbod door op de homepagina bij activiteitsoort te kiezen voor: actief/sportief.

Genieten

Wil je liever meer gaan relaxen in 2021? Een veelgenoemd voornemen is om meer balans te zoeken tussen werk en privé. We willen meer gaan genieten en tijd voor onszelf maken. Wij bieden ook voldoende activiteiten aan waarbij je kunt genieten en ontspannen. Kies voor een heerlijke boottocht waarbij je de benen omhoog kunt doen en de prachtige omgeving kunt verkennen. Reserveer een sloepje, neem een hapje en drankje, en chillen maar!

Nieuwe kennis opdoen

Nooit te oud om nieuwe dingen te leren. We hebben steeds meer de behoefte om ons te blijven ontwikkelen en kennis op te doen. Een nieuwe taal leren, een instrument bespelen of je specialiteiten in de keuken uitbreiden. Wij bieden diverse workshops zoals een Braziliaanse percussie workshop, waarbij je swingende Samba ritmes ten gehore te brengt. Of wil je liever deelnemen aan een kookworkshop? Leer Italiaans, Aziatisch of leer bijvoorbeeld om met bier te koken. 

TeamUitstapje wenst jou alvast een fijne jaarwisseling toe!

31 December 2020, Janine van TeamUitstapje