chevron_leftTerug naar overzicht

Bedrijfsuitjes in Rotterdam

Ben jij aan zet om het jaarlijkse personeelsuitje te organiseren? In de bruisende stad Rotterdam zijn er genoeg toffe activiteiten te organiseren. In deze blog lichten we 3 verschillende bedrijfsuitjes uit, deze activiteiten zijn zeer geschikt voor een leuke en gezellige dag met jouw collega’s.
13
0
Teamuitje
share favorite
83
0
Vrijgezellenfeest
share favorite
14
0
Familiedag
share favorite
40
1
Vrijgezellenfeest

Paintball

arrow_forward_ios
share favorite
De markthal break-in
Een keer geen escape-room, maar een spannende Break-in game. Echter is dit niet zomaar een spel. Break in, in één van de bekendste culinaire markten en bezienswaardigheden van Rotterdam, de Markthal. Bij dit uitstapje combineren jullie een bezoek aan de Markthal met een origineel teambuildingspel. Middels een speciaal ontwikkelde app probeer jij met je team alle opdrachten, aanwijzingen en hersenkrakers zo snel mogelijk op te lossen. Lukt het jullie om als eerste de markthal binnen zien te komen?
Wanneer één van de teams de sleutel tot de ingang van de markthal heeft gevonden wordt opnieuw de spanning opgedreven tot een culinair hoogtepunt. Een alles bepalende slotopdracht bepaalt welk team de terechte winnaar is. Wanneer jullie eenmaal binnen in de markthal zijn wordt je team bewapend met een cryptische kaart dat cruciale aanwijzingen bevat. Met deze cryptische kaart probeer je de goede weg langs de verschillende marktkramen te vinden.
Dit bedrijfsuitje is perfect geschikt voor grote groepen. Ook is de mogelijkheid om vanaf 20 personen een extra teambuilding experience toe te voegen. Ontdek via deze manier de (nieuwe) kwaliteiten van je collega’s en de creativiteit binnen het team. Ook is het mogelijk onze Markthal Break-in game uit te breiden met een heerlijke lunch, barbecue of diner.

Klootschieten
Deze leuke en gezellige teamsport is te spelen in de toffe stad Rotterdam. Snel maar ook gemakkelijk te leren met je collega’s. Bespreek samen de beste tactieken voor het werpen van een kloot. Jullie zullen verschillende klootschiet-parcours doorlopen die ook allemaal met verschillende kloten moeten worden afgelegd (o.a. hout, rubber en plastic).
De kloot zal ongeacht de tactiek, niet altijd datgene doen wat jij in gedachten had. Hierdoor kan het wel eens voor komen dat de bal geen rechte lijn aanhoudt, midden op straat belandt óf de grachten in vliegt. Deze middag wordt een en al lachen, maar de echte vraag is: Wie heeft de beste worp en gaat er met de prijs vandoor?
Tijdens het klootparcours moet je samen met je teamgenoten enkele echte breinbrekers oplossen. Het team dat in zo min mogelijk beurten de kloot goed gooit én de meeste kloten-vragen goed beantwoord is de winnaar en ontvangt de klotenprijs! 
Echter is het niet zo makkelijk als het lijkt, het komt vooral neer op de concentratie, behendigheid, mentale spierkracht en teambuilding van het team. 

Expeditie Robinson
Hoe ver komt jouw team met tactiek, slimheid en teambuilding? Tijdens deze ultieme test worden jij en de andere deelnemers flink op de proef gesteld. tijdens deze activiteit komen jij en je collega's er achter welk team het beste onder druk presteert en samenwerkt.
Expeditie Robinson is een uitermate geschikt groepsuitje met uitdagende groepspellen om de teambuilding en sfeer binnen jou team óf bedrijf te bevorderen. 
Na afloop van deze intensieve middag verzamelen jullie samen bij elkaar voor nog een gezellige en verfrissende afsluitborrel waar tevens bekend wordt gemaakt welk team zich de Ultieme Robinson mag noemen.

 In Rotterdam zijn er genoeg geschikte plekken om deze activiteit te organiseren. O.a. aan het strand, in het bos, de hei, stadsparken en geschikte stadsstranden. Lijkt jou het ook zo leuk dit teamuitstapje samen met je team te spelen? Organiseer dan nu dit uitdagende teambuilding-spel!
29 April 2022, Peer van TeamUitstapje