Pubquiz Dinerspel

Pubquiz DinerspelPubquiz Dinerspel

Klik hier voor meer informatie / offerteEen Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van ongeveer 4 á 5 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, en nog meer. De vragen die langskomen variëren erg. Zo kunt u antwoord moeten geven op de vraag welke kleur de halsband van Pluto is, maar het zou ook zomaar kunnen dat u de opstelling van het Nederlands elftal moet opnoemen in de WK finale tegen Spanje. Alles is mogelijk! Aan u de taak op tijd het juiste feitje te vinden in uw hersenen.

Is het te spannend? Nemen we even een korte break om te genieten van een heerlijk voor- of hoofdgerecht! Buikjes vol? Spelen we weer verder! De Pubquiz Dinerspel is uitermate geschikt als bedrijfsuitje.


Let op: een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau.

Wij zorgen ervoor dat de vragen aansluiten bij het deelnemersveld, en desgewenst kan er een Pubquiz “op maat” gemaakt worden, met bijvoorbeeld een speciale vragenronde over een bepaalde stad of bedrijfstak. Ook is een themaquiz mogelijk zoals een 90’s-Quiz, een Culinaire Quiz of een Muziekquiz!

Dit bedrijfsuitje is inclusief:
  • Presentator
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Driegangendiner of BBQ
Prijs
€49,50 p.p. excl. BTW (v.a. 20 pers.)
€52,50 p.p. excl. BTW (15 - 19 pers.)

Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: 15+ personen

Prijs: Vanaf € 59,90 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Optioneel

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie