Whiskey Proeverij met smaak

Whiskey Proeverij met smaakWhiskey Proeverij met smaakWhiskey Proeverij met smaak

Klik hier om meer informatie aan te vragenKom whiskey proeven tijdens de whiskey workshop. Kijk, ruik, proef en geniet van heerlijkste whiskeysmaken. Diverse soorten gaan aan uw zintuigen voorbij. Raad de smaaksoorten en geniet van een mooi glaasje drank met bijpassend hapje.

Een smakelijke ervaring

Tijdens deze whiskey workshop worden diverse whiskeysoorten blind gepresenteerd. U gaat kijken, ruiken en natuurlijk ook whiskey proeven. Herkent u de verschillende soorten smaken? Niet alleen smaak en geur is belangrijk, ook de manier waarop de whiskey door het glas draait. Onze begeleiders gaan met u door een stappenplan van proeven.

Tussen het proeven door wordt de smaak geneutraliseerd met enkele bijpassende hapjes. Kiest u voor een uitgebreider pakket dan wordt er een extra whiskey toegevoegd aan de proeverij en de hapjes worden exclusiever. Dit om de juiste smaakpapillen aan te spreken. Uiteraard is het niet mogelijk om grote hoeveelheden whiskey te proeven, al zou dat heel gezellig zijn. Om de smaken subtiel en aantrekkelijk te houden hebben wij voor u een geselecteerd aantal single malt en blended whiskeys uit binnen- en buitenland!

Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: Vanaf 7 personen

Prijs: Vanaf € 39,95 p.p. incl. BTW

Locatie(s):

Laagste prijs garantie

Vraag meer informatie aan over dit groepsuitje

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn groepsuitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit groepsuitje.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie