Kolonisten van Oz

Kolonisten van OzKolonisten van OzKolonisten van OzKolonisten van Oz

Klik hier om meer informatie over dit uitje aan te vragen1793, beleef het avontuur van de eerste Australische kolonisten in hun beproeving om een nieuw bestaan op te bouwen. Bindt in kleine teams tegelijk de strijd aan op 9 onderdelen. Dit zijn niet alleen bijzondere doe-opdrachten, maar ook echte breinkrakers. Welk team sprokkelt de meeste punten bij elkaar?

 

Originele uitdagingen staan de teams te wachten. Eerst een telegram verzenden dat je de boottocht hebt overleefd. Voordat je uit de havenstad vertrekt naar het land dat je blind hebt gekocht, wordt je gewaarschuwd voor de gevaren in dit woeste land.

 

Op weg naar je eigen stuk land probeer je veilig de billabong te doorkruizen, waarbij je geheugen en oplettendheid danig op de proef worden gesteld. Als je bijna bent aangekomen blijkt de brug grotendeels te zijn weggespoeld en moet je met een paar planken over de overgebleven brugpijlers zien over te steken.

 

Eenmaal ‘thuis’ aangekomen start het echte werk met ploegen en een waterloop bouwen met wat goten en bamboepalen. Wie heeft als eerste zijn billy gevuld?

 

Beetje gesettled? Tijd voor een ludiek feest met de buren om de onderlinge band te versterken met pleebril tossen, vis hoepelen, hoefijzer ringen en lasso werpen.


Een tactisch teamspelmet een hoge fun-factor, een beproeving vol actie, competitie, teamwork, inventiviteit, behendigheid en strategie. Welk team heeft de Ozzitude en sprokkelt de meeste punten bij elkaar?

 

Voor iedereen toegankelijk. Niet sportief, wel actief, met het accent op inzicht en tactiek. 

 

Regen, kou? Kan geheel of gedeeltelijk indoor, we raadplegen per onderdeel de Buienradar. No worries.


Tijdsduur: 3 uur. Het programma kan worden ingekort of uitgebreid met andere Down Under Activities.


 


Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: 4-42

Prijs: van € 48,40 / vanaf € 36,30 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over dit uitje

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie