Kolonisten van Oz

Kolonisten van OzKolonisten van OzKolonisten van OzKolonisten van Oz

Klik hier voor meer informatie / offerte1793, beleef het avontuur van de eerste Australische kolonisten in hun beproeving om een nieuw bestaan op te bouwen. Bindt in kleine teams tegelijk de strijd aan op 9 onderdelen. Welk team heeft de Ozzitude en sprokkelt de meeste punten bij elkaar?

 

Originele uitdagingen staan de teams te wachten. Eerst een telegram verzenden aan je familie dat je heelhuids bent overgekomen. Op weg naar je eigen stuk land leer je de gevaren kennen en probeer je veilig de billabong te doorkruizen. Eenmaal aangekomen start het echte werk met ploegen en een watertoevoer bouwen. Lukt het jouw team om deze lopend te krijgen?


Beetje gesettled? Tijd voor een ludiek feest met de buren om de onderlinge band te versterken met pleebril tossen, vis hoepelen, hoefijzer ringen en lasso werpen.


Onderlinge strijd, maar ook afhankelijkheid tussen ‘de buren’ (teams) kleuren het spel met strategische beslissingen. Geluk of ongeluk kunnen je kansen keren. Met een beetje mazzel breng je het winnende team een flinke dosis tegenslag en eindigt jouw team toch nog als eerste!


Een tactisch spel met een hoge fun-factor, een beproeving vol actie, competitie, teamwork, inventiviteit, behendigheid en strategie. Welk team heeft de Ozzitude en sprokkelt de meeste punten bij elkaar?


‘De buren’ zijn een beetje jaloers als het winnende team mag kiezen uit een scala originele Australische kadoos.

  

Wat is het karakter van de uitjes? Actief, niet sportief. De activiteiten bevatten zoveel elementen dat ze boeiend zijn voor iedereen. Zo kan iedereen meedoen en plezier beleven aan deze Down Under uitdagingen en avonturen.

Tijdsduur: 3 uur. Kan worden ingekort.

Locatie: iedere geschikte locatie, kan geheel of gedeeltelijk indoor.

 


Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: 4-36

Prijs: van € 48,40 / vanaf € 38,72 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Optioneel

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie