Moorddiner in Amsterdam - Een Bloederige Bruiloftsdag

Moorddiner in Amsterdam - Een Bloederige BruiloftsdagMoorddiner in Amsterdam - Een Bloederige BruiloftsdagMoorddiner in Amsterdam - Een Bloederige BruiloftsdagMoorddiner in Amsterdam - Een Bloederige Bruiloftsdag

Klik hier om meer informatie aan te vragenCluedo voor professionals: tijdens een 10-jarig huwelijksfeest wordt een moord gepleegd, maar waarom en door wie?! Alleen de echte CSI deskundige weet toch nét dat ene detail boven water te krijgen tijdens dit moorddiner in Amsterdam.

De verdachte personages worden aan u voorgesteld (laten dit nou net uw collega’s zijn die zich hebben omgekleed) en de verdachtmakingen volgen elkaar al snel op de voet. Iedereen is door de inspecteur opgeroepen op de plaats delict. Wie doet wat met wie en waarom? Maar vooral: Wie is de Moordenaar…? Combineer, onderzoek en kom tot uw oplossing!

Inspecteur Sanderinck (met Cee Kaa) ondervraagt en leidt dit precaire onderzoek. Iedereen ontvangt een script en passende kleding bij zijn of haar personage. Van sexuologe tot butler en van beginnend zangeresje tot goddelijke hunk. Iedereen duikt in de rol van zijn/haar leven. De gemoederen lopen hoog op! Tijd voor zo nu en dan een verkoeling en een heerlijk diner. Op een lege maag kunnen we niet oplossen! Een mooie beloning wacht er aan het eind van de avond voor de ware inspecteurs.

Dit spel is inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Kleding/attributen
  • Script
  • Zaalhuur
  • Uitgebreid driegangendiner

Prijs:
€ 49,50 p.p. excl. BTW (v.a. 20 pers.)
€ 52,50 p.p. excl. BTW (15 - 19 pers.)

Buiten Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Maastricht en Groningen rekenen wij extra reiskosten voor onze acteur(s).


Direct mailen

Direct bellen

Dit groepsuitje delen via:


Aantal personen: 15+ personen

Prijs: Vanaf € 59,90 p.p. incl. BTW

Locatie(s):

Laagste prijs garantie

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie