Escape Room - Elisabeth's Studychamber

Escape Room - Elisabeth's StudychamberEscape Room - Elisabeth's StudychamberEscape Room - Elisabeth's StudychamberEscape Room - Elisabeth's Studychamber

Klik hier voor meer informatie / offerteEindelijk is de studeerkamer van ontdekkingsreizigster Elizabeth van Leeuwenhart open voor publiek! Na een eeuw van mysterie rondom haar verdwijning kunnen teams van hobby detectives hun hersenen kraken. Ontrafel de geheime geschiedenis rondom deze bijzondere vrouw… En wat is er geworden van haar meest waardevolle bezitting, het Leeuwenhart?

Logic Locks is een van de vroege vogels in de Nederlands Escape Room scene en kenmerkt zich door oog voor detail en het gebruik van authentieke objecten, zodat je je waarlijk in een andere wereld waant. De kamer is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal en er zit dan ook een spannend en goed uitgewerkt verhaal achter. Voor reviews kan je je wenden naar Tripadvisor. Op basis van reviews op verschillende Escape Room platforms is deze kamer in 2016 zelfs tot Beste Escape Room van Nederland uitgeroepen!


Momenteel bied Logic Locks slechts deze Escape Room aan, met een maximaal aantal spelers van 8 mensachtigen per spel. Mocht je met een grotere groep willen spelen, schrijf ons dan aan, dan kunnen we kijken of we samen een programma op kunnen stellen.

Als alternatief voor grotere hebben we recent een nieuw spel ontwikkeld... Killjoy's Escape Case! Dit mobiele spel kan met tot 20 personen tegelijk gespeeld worden en kan door het hele land worden opgezet.

Prijs : Vanaf 19,50 p.p. (bij 6 personen)

Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: vanaf 3 personen

Prijs: Vanaf € 19,50 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Optioneel

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie