Escape City – Escape Room voor grote groepen

Speel het bekende spel ‘Escape Room’ nu als uniek stadsspel. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. En nu dus ook geschikt voor grote groepen. Want de verschillende teams ontsnappen vandaag niet uit een gesloten kamer, maar zitten ‘opgesloten’ in de binnenstad van Alkmaar (of in een andere wijk, dit is naar eigen keuze).
Escape City – Escape Room voor grote groepen

Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Alle teams ontvangen een plattegrond waarop dit staat aangegeven. Daarbuiten ligt een “No Go Area”. Slechts één straat, brug of steeg leidt naar de uitgang. Aan de teams de taak om erachter te komen welke straat, brug of steeg dit is. De speciale Smartphone Escape App laat duidelijk weten wanneer verkeerde keuzes worden gemaakt en u de ‘No Go Area’ dreigt binnen te gaan. Dit kan de teams duur-verdiende punten kosten.

Bij Escape City zijn de teams maximaal 2,5 uur ‘opgesloten’. Na 2 uur aanwijzingen verzamelen en punten vergaren door middel van opdrachten, clues, raadsels, het kraken van codes, kennisvragen en goede samenwerking, krijgt iedereen de laatste algemene aanwijzing. In de laatste 30 minuten gaat het erom wie met de laatst verworven aanwijzing en de eerder verzamelde informatie de oplossing weet te ontrafelen en zich als eerste weet te melden bij de uitgang. Snelheid wordt beloond.
Boek dit populaire ontsnappingsspel bij AlkmaarseUitjes.nl. Het is mogelijk om vooraf te lunchen of na afloop borrelen of te dineren. Vraag onze kenners van Alkmaar naar de verschillende restaurant-mogelijkheden.

Escape City – Escape Room voor grote groepenEscape City is inclusief:
 • Professionele spelleid(st)er
 • Smartphone en Escape-App
 • Originele opdrachten, clues, enz.
 • Één consumptie per persoon
 • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
 • Teambuilding en gezonde strijd 

  Prijs
  €32,50 p.p. excl. btw (15 - 29 pers.)
  €27,50 p.p. excl. btw (v.a. 30 pers.) 

Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

Escape City – Escape Room voor grote groepen
Escape City – Escape Room voor grote groepen

Aantal personen: 15+ personen

Prijs: vanaf € 33,28 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie