FOUTE BINGO (Prijswinnende show)

Een hilarisch bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest; de foute bingoshow. Wij maken bingo weer cool, vet en hip met twee jonge presentatoren die je de show van het leven zullen bezorgen. 

Maar wat maakt deze bingo dan zo cool, vet en hip? Nou, er zitten niet alleen gewone bingo ballen de ballemolen, maar ook opdrachtballen.

Durf jij dit aan? Natuurlijk! Want zo erg zijn ze niet, maar wel grappig! Scoor gratis cijfertes naar keuze en sleep de meest rare, grappige en leuke kado's binnen!

A concept by: Uitjesbazen.nl
Specialist in het ontwikkelen en organiseren van unieke teamuitjes

FOUTE BINGO (Prijswinnende show)
Let op! Onze presentatoren houden van humor en knijpen soms een oogje toe. Dit betekent dat de bingo soms niet meer helemaal centraal staat.. Als er maar gelachen wordt, dat is wat zij willen. Ho let op! Soms kunnen zij ineens van gedachte veranderen. Hopelijk straffen ze jou niet, maar een vriend of collega van je:)FOUTE BINGO (Prijswinnende show)

Met 2 presentatoren in bijbehorend outfit, 75 bingoballen, 100 kaarten, een tv met opdrachten en een erg goed in elkaar gezette bingo...........


Wordt dit het meest ludieke uitje van het jaar?:)

Andere uitjes van Uitjesbazen: escape room, virtual reality, wie is de mol, flikken, foute bingo, foutste quiz ever made, crazy 88, moorddiner en 40+ andere coole activiteiten!


Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

FOUTE BINGO (Prijswinnende show)

2

Aantal personen: Vanaf 15 personen

Prijs: vanaf € 29,50 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Recensie(s): 2

Echt leuk! Wat een dolle boel de presentatoren waren ook echt gezellig en we hebben onwijs gelachen!

  • 10.0
  • Programma
  • Organisatie
  • Amusementsfactor
  • Prijs / kwaliteit

Echt een geweldige avond gehad met de familie tijdens de Foute Bingo Show! We hebben ons helemaal kapot gelachen, hebben ons brein flink laten kraken op de vragen en over het algemeen een geweldige avond gehad tijdens het familieweekend!

  • 9.3
  • Programma
  • Organisatie
  • Amusementsfactor
  • Prijs / kwaliteit

Schrijf zelf een recensie