De v.o.c. handels challengePrijs: Vanaf €50,00 p.p. incl. BTW

De V.O.C. Handels Challenge De V.O.C. Handels Challenge De V.O.C. Handels Challenge De V.O.C. Handels Challenge

Meer informatie aanvragen

Wij zijn gespecialiseerd in interactieve en unieke thematische evenementen. Bij ons staat kwaliteit en beleving voorop en kan u er op vertrouwen dat de complete dag tot in de puntjes perfect is georganiseerd.

Ook geschikt voor internationale gezelschappen.


Ontdek de uitdaging!

Het speelt zich af in een ruimte waar je de heerlijke geuren van specerijen kunt ruiken. Hier probeer je met een goed gevulde buidel aan zilveren dukaten de handelsmarkt te veroveren. Door samenwerken, slim onderhandelen en interactie met echte veilingmeesters kun je als handelaar op sluwe wijze je concurrenten voor zijn. De groep zal ervaren dat vertrouwen en samenwerken de sleutel zijn tot succes!

 

Hoe ziet de V.O.C. Handels Challenge eruit?

De verschillende handelscompagnieën worden gevormd en officieel geregistreerd in het boek van de Verenigde Oost-Indische Compagnie. Als beginnende handelaren voor de V.O.C. krijgen jullie een rijkelijk gevulde schatkist mee met zilveren dukaten die jullie mogen investeren op de handelsmarkt. Iedere handelscompagnie heeft zo zijn eigen verborgen agenda en probeert nauwlettend de concurrentie in de gaten te houden.

 

De handelaren komen er achter dat niemand te vertrouwen is en letterlijke alles mogelijk is. Jij probeert achter de schermen geheime afspraken te maken met de verschillende veilingmeester, opdrachtgevers en concurrerende teams. Door scherp in te kopen, goede deals te sluiten, prijzen op te drijven en slim in te spelen op alle ontwikkelingen zal uiteindelijk alleen de rijkste en machtigste compagnie bekroond worden tot winnaar.  

 

Aan het einde van de activiteit ontrafelen wij de samenwerkingsverbanden en ontmaskeren de speelwijze van de deelnemers. Een beleving en ervaring die de groep nog lang na deze Challenge in hun greep zullen houden.

 

Wij dagen jullie uit met de volgende generatie van entertainment


Activiteit, locatie en eten gemakkelijk geregeld!

Afhankelijk van de door u gekozen locatie kan er een bijpassende culinaire invulling worden gegeven. Denk aan een koffieontvangst, lunch of high tea. Ook barbecues, dinerbuffetten en vijfgangenmenu’s behoren tot de mogelijkheden.

 

Wij combineren heerlijke eten op een prachtige locatie met een uitdagende activiteit.Met ons overzichtelijke aanbod heeft u razend snel een passende locatie gevonden. Is het hele organiseren van de perfecte dag niet aan u weggelecht dan kunnen wij tegenover een kleine meerprijs ook dit gedeelte uit handen nemen.

Geïnteresseerd naar meer?

Bekijk dan zeker ook onze andere activiteiten. Wij bieden de onderstaande soortgelijke uitdagende spelvormen aan in verschillende prijsklassen:

 
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1265 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4