De Grolsch Brouwerij Tour - Beleef Grolsch

De karakteristieke pilssmaak. De unieke beugelfles. En de typische reclames. Grolsch heeft al bijna vier eeuwen lang een onafhankelijke, eigen kijk op bier. Wil je alles ontdekken? Welkom bij de Grolsche Bierbrouwerij!

Tijdens de Brouwerij Tour neemt de Grolsch gids je mee door het brouwproces, de geschiedenis, typische Grolsch-reclames en het logistieke proces van de brouwerij. En natuurlijk is er voldoende gelegenheid om de Grolsch bieren te proeven.

- Ontvangst met koffie en thee
- Uitgebreide rondleiding door de brouwerij met een gids
- Proeven van onze bieren met een stukje worst/kaas (voor jongeren onder de 18 en de BOB is er frisdrank en Radler 0.0% aanwezig).
- Gratis souvenir cadeau.

Boek nu je tickets >>

De Grolsch Brouwerij Tour - Beleef Grolsch

Grote groepen (>20)
Voor groepen vanaf 20 personen bieden wij speciale arrangementen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de Brouwerij Tour te combineren met een lunch.
Daarnaast is het mogelijk om krentenwegge met roomboter of cake met een kop koffie te reserveren tegen een prijs van € 2,- p.p. Wanneer je gebruik maakt van één van onze lunch of buffet arrangementen duurt het programma een half uur langer. Indien je kiest voor een rondleiding met lunch of buffet verzoeken we je een half uur eerder aanwezig te zijn. De luncharrangementen met prijzen vind je op www.grolsch.nl/brouwerijtour .

Het is ook mogelijk om te boeken met groepen groter dan 100 of buiten de reguliere tijden om.

Heb je interesse in één van deze arrangementen? Geef dan je voorkeur aan in het veld voor vragen en we informeren je over de mogelijkheden.
- Extra lunch arrangementen
- Ook op afwijkende tijden boeken

De Grolsch Brouwerij Tour - Beleef Grolsch

Openingstijden
De brouwerij kan van woensdag tot en met vrijdag bezocht worden, behalve op feestdagen.
Op maandag en dinsdag is de Brouwerij Tour telefonisch op aanvraag te reserveren met een minimale groepsgrootte van 10 personen.

Tour tijden:
· 's ochtends van 09.30 tot 12.00 uur
· 's middags van 13.30 tot 16.00 uur
· 's avonds van 17.00 tot 19.30 uur (m.u.v. vrijdagavond)

De toegangsprijs is €15,00 per persoon. Voor jongeren van 12 tot 17 jaar geldt een korting van €2,50 p.p. Een Brouwerij Tour voor woensdag, donderdag of vrijdag is te reserveren op www.grolsch.nl. Meer informatie over de Brouwerij Tour kunt u vinden op https://grolsch.nl/brouwerij-tour.html.

Voor speciale aanvragen of verzoeken kan ook contact worden opgenomen met het Ontvangstcentrum van Grolsch via 053-4833290.

‘Beste Uitje' 2017 én 2018
De Grolsch Brouwerij Tour is voor het tweede opeenvolgende jaar verkozen tot het 'Beste Uitje' van Overijssel. We zijn trots op deze publieksprijs, georganiseerd door de regionale dagbladen.

Bovendien heeft de Grolsch Brouwerij Tour van Tripadvisor het Certificaat van Uitmuntendheid gekregen. Een erkenning van 'consistent uitmuntende beoordelingen op Tripadvisor' door onze gasten.

Rolstoeltoegankelijk
De Brouwerij Tour is toegankelijk voor rolstoelers. Er zijn een aantal rolstoelen bij de Brouwerij aanwezig die vooraf – kosteloos - gereserveerd kunnen worden op 053 48 33 290.

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol.


Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

De Grolsch Brouwerij Tour - Beleef Grolsch
De Grolsch Brouwerij Tour - Beleef Grolsch

Aantal personen: vanaf 4 personen

Prijs: vanaf € 15,00 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie