Dinnershow in Breda

Dinnershow in BredaDinnershow in BredaDinnershow in BredaDinnershow in Breda

Klik hier om meer informatie over dit uitje aan te vragenWil jij eens een keer iets anders dan het standaard bedrijfsuitje? Ga dan naar een dinnershow! Een mooie, authentieke locatie. die vroeger dienst heeft gedaan als schuilkerk. Laat je meenemen naar één van onze topshows door onze prachtige cast van entertainers.

We schotelen u die avond een heerlijk 4 gangen-diner voor, afgewisseld met 5 showblokjes. Kortom, dit belooft een heerlijke avond te worden.

Optioneel bij te boeken: een drankarrangement voor € 17,50 per persoon. Door dit drankarrangement af te sluiten kunt u een halfuur voorafgaand aan de dinnershow tot en met het einde van de dinnershow onbeperkt drank nuttigen.

 


Beleef een dinnershow met elkaar!
Al onze dinnershows zijn (ook) exclusief voor uw familie, bedrijf of vereniging te reserveren. Dit kan al vanaf veertig personen. Op elke dag van de week en op elk tijdstip een compleet op uw wensen afgestemde voorstelling.

Drankarrangement:
Per tafel geserveerd, per persoon berekend. Een drankarrangement houdt een onbeperkte keuze uit Jupilerbier, fris, huiswijn, koffie, thee en port in. Het arrangement is geldig een half uur voordat de show begint, tot het einde van de show. Let op: het is alleen te boeken voor de gehele tafel en de prijs is berekend per persoon. Indien u er voor kiest om geen drankarrangement bij te boeken, kunt u uw drankjes contant of met pin afrekenen aan het eind van de avond.

Allergie of dieet?
Geef het tijdig door via website of per telefoon. Met vegetariërs wordt er standaard rekening gehouden in ons viergangenmenu, dit hoeft u dus niet door te geven. We kunnen uiteraard rekening houden met allergieën of speciale diëten.

Rolstoelvriendelijk:
Onze dinnershows zijn er voor iedereen! Onze Theaterzaal is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalide-toilet. Het balkon in de Theaterzaal en de Sociëteit zijn uitsluitend per trap bereikbaar en dus helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Kindertickets:
De dinnershows zijn geschikt voor jong en oud, echter adviseren wij om de dinnershow te bezoeken met kinderen vanaf 8 jaar. De Avenue biedt een avondvullend programma dat tot circa 23.30 uur duurt.

Voor de kleinste bezoekers (kinderen tot 12 jaar) hebben wij een kindermenu. Dit bestaat uit soep, frietjes met een snack naar keuze en een dessert.

Richtprijs:
Richtprijs per persoon: vanaf 44,90 euro p.p

Aantal personen:
Reguliere show: bijwonen vanaf 1 persoon
Besloten show: vanaf 40 personen mogelijk

Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: vanaf 2 personen

Prijs: Vanaf € 44,90 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over dit uitje

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie