Kookworkshop in Amsterdam

Naast ons restaurant beschikken we ook over een Kookstudio. Hier verzorgen we verschillende thematische kookworkshops. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een workshop uit de Arabische, Italiaanse, Spaanse of Aziatische keuken. Daarnaast bieden wij ook de “Freestyle” workshop aan. De workshops zijn interactief, leerzaam en leuk!

Onze workshops bestaan uit 3 gangen. Vind je het leuk om dit uit te breiden naar meerdere gangen? Of wil je koken in een ander thema? Laat het ons weten, dan stellen wij op maat een workshop samen.
Kookworkshop in Amsterdam

De chefs heten jullie welkom en delen bij ontvangst een glas cava uit. In de Kookstudio staan “marktkramen” gevuld met allerlei (h)eerlijke verse seizoensgebonden producten.

Verschillende groenten, vis, vlees, aardappelen, chocolade en nog veel meer. De “marktkramen” zijn onderverdeeld in voor- hoofd- en nagerecht. Jullie worden in groepjes ingedeeld en krijgen een chef toegewezen. Ieder groepje is verantwoordelijk voor een deel van het diner. De chef van ieder groepje zal de workshop beginnen met jullie alles te vertellen over de verschillende ingrediënten aanwezig in jullie “marktkraam”.

Daarna gaan jullie aan de slag. Zelfstandig, zonder recepturen en met jullie eigen creativiteit gaan jullie een deel van het diner voorbereiden. Samen brainstormen over wat je kunt maken van de aanwezige producten en welke smaak combinaties je kunt maken. Nadat jullie hebben bedacht wat jullie willen gaan koken, zal de chef jullie begeleiden in het bereiden van het gerecht(en). Jullie leren deze avond alles over snij technieken, bereidingstechniek en professionele tips & trics.

Kookworkshop in Amsterdam- Prijs : vanaf 52.50 pp ex btw ex drankjes
- 10 tot maximaal 100 gasten

Heb jij interesse in dit groepsuitje?


Direct mailen

Direct bellen

Kookworkshop in Amsterdam
Kookworkshop in Amsterdam

Aantal personen: vanaf 10 personen

Prijs: vanaf € 55,65 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelSchrijf zelf een recensie