Kookworkshop in Amsterdam

Er kunnen hier diverse soorten kookworkshops worden georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan tapas maken of een reis om de wereld in 80 Smaken. Maar ook bedrijfsuitjes vinden hier geregeld plaats. http://restaurantnine.nl/kookworkshop/ 

Zo heeft Nine de ‘Restaurant Workshop’ bedacht, speciaal voor bedrijfsuitjes, waarin teambuilding en relatiebeheer spelenderwijs gecombineerd worden. Het naadloos runnen van een restaurant is alleen mogelijk als de groep onderling vlekkeloos samenwerkt. Een op en top teamuitje!

 

Daarnaast hebben we ook nog de Teambuilding kookworkshop. Ideaal voor bedrijven omdat het laten opbloeien van sluimerende of ingedutte creativiteit en passie centraal staat! Onder het genot van een glas cava en aan de hand meegenomen door ervaren chef-koks wordt er een beroep gedaan op jullie kooktalent, vindingrijkheid en samenwerkingsvermogen. Een geweldig bedrijfsuitje om de onderlinge verbondenheid te versterken. Tevens zal er tijdens deze kookworkshop van alles geleerd worden over kook- en snijtechnieken en delen onze chefs vrijblijvend hun keukengeheimen met jullie. http://restaurantnine.nl/kookworkshop/

 

Dan zijn er ook nog de gezellige Nine High Tea kookworkshops. Deze kunnen al dan niet aangepast worden naar gluten- en lactosevrije High Tea’s als er mensen met voedselallergieën zijn. Dit geldt overigens ook voor alle andere kookworkshops, geef van tevoren aan of er allergieën zijn, dan passen wij het geheel daarop aan.http://restaurantnine.nl/kookworkshop/

 

Nieuwsgierig naar één deze workshop of ideeën voor een ander concept? Neem dan contact met ons op of loop even binnen.Kookworkshop in Amsterdam

 

Een unieke kans om de creativiteit weer volop aan te wakkeren: de Team Building Kookworkshop bij restaurant Nine, waarbij een beroep wordt gedaan op jullie kooktalent, vindingrijkheid en samenwerkingsvermogen. Het ideale bedrijfsuitje om de teamspirit naar een hoger level te tillen.

 http://restaurantnine.nl/kookworkshop/

Onder het genot van een glas cava worden jullie naar de Kookstudio geleid alwaar verschillende ‘marktkramen’ zijn opgezet met de heerlijkste verse, lokalen en seizoensgebonden producten. De ‘marktkramen’ zijn onderverdeeld in voor-, hoofd- en nagerecht en vormen samen het teambuildings-diner van die avond.

 http://restaurantnine.nl/kookworkshop/

Jullie worden in groepen ingedeeld en zullen aan de hand worden meegenomen door een ervaren chef-kok. Elke groep is verantwoordelijk voor een onderdeel van het diner. De chefs zullen jullie alles vertellen over de producten van jullie ‘marktkraam’ en demonstreren verschillende snij- en kooktechnieken.

 http://restaurantnine.nl/kookworkshop/

Dan wordt het tijd om te gaan koken! Nu wordt er een appèl gedaan op jullie creativiteit,  vermogen tot samenwerken en/of inspireren en flexibiliteit. Zelfstandig gaan de groepen aan de slag met hun diner-gang en zullen na de nodige brainstormsessies met overheerlijke ideeën komen. Onder begeleiding van de chef zal dit dan worden bereid.

 http://restaurantnine.nl/kookworkshop/

De introductie en voorbereidingen nemen zo ongeveer 2 uur in beslag. Gezamenlijk wordt er dus een 3-gangen diner klaargemaakt met de aanwezige producten uit de verschillende ‘marktkramen’. Een geweldig bedrijfsuitje om de onderlinge verbondenheid te versterken.

Kookworkshop in Amsterdam- Prijs : vanaf 44.50 pp ex btw ex drankjes
- 10 tot maximaal 100 gasten

Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

Kookworkshop in Amsterdam
Kookworkshop in Amsterdam

Aantal personen: vanaf 10 personen

Prijs: vanaf € 47,17 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie