Stoombierbrouwerij de Keyzer N.A. Bosch

De voormalige stoombierbrouwerij de Keyzer N.A. Bosch is een industriëel-archeologisch monument. Zowel de gebouwen als de inrichting dateren uit 1920-1930 en zijn als beschermd rijksmonument geclassificeerd. In 1970 werd deze Maastrichtse brouwerij van de familie Bosch gesloten. Er wordt dus niet meer gebrouwen.
Stoombierbrouwerij de Keyzer N.A. Bosch
Op afspraak is het mogelijk dit voor Nederland unieke complex te bezichtigen. Onder leiding van een gids bezoekt U het voor Nederland unieke mout-huis en ook de
verschillende ruimten van de brouwerij, zoals de bierketel, de lagerruimtes, de flessenvullerij. De gids laat U zien aan de hand van de nog aanwezige installaties hoe vroeger bier gebrouwen werd.

De rondleiding duurt ongeveer 1 uur. Na afloop van de rondleiding is het mogelijk om in de gelagkamer 2 Maastricht Speciaal bieren te proeven. Een van deze twee bieren is het Double Saison, een oud recept nog van deze brouwerij.

Kosten

Kosten van de rondleiding, incl proeverij van 2 Maastricht speciaal bieren bedragen € 11 per persoon met een minimum van € 99,00 per groep. Alléén de rondleiding, zonder proeverij, kost € 5,50 per persoon met een minimum van € 49,00 per groep.

Stoombierbrouwerij de Keyzer N.A. Bosch (in de volksmond Brouwerij Bosch) is gelegen aan de Wycker Grachtstraat 26, Maastricht (stadsdeel Wyck).Stoombierbrouwerij de Keyzer N.A. Bosch

Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: Op aanvraag

Prijs: vanaf € 12,10 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie