Heel Holland Bakt

Maak tijdens de heel holland bakt workshop de lekkerste gebakjes en taarten net als op TV. Een heerlijke taart workshop voor de liefhebbers met een prachtig resultaat om mee naar huis te nemen, of om meteen op te eten.
Heel Holland Bakt

De lekkerste creaties, zelf gemaakt!

Tijdens deze culinaire kookworkshop duik je de keuken in net als de koks en liefhebbers op TV. Je gaat verschillende gebakjes en taarten maken en versieren. Het begint al bij het beslag, dit ga je zelf maken onder begeleiding van een professional. Met de makkelijk te volgen recepten is deze heel holland bakt workshop een ‘piece of cake’! Vervolgens wordt alles gebakken en dan worden de creaties nog afgerond met de lekkerste versiering. Voor deze taart workshop maak je gebruik van zeer diverse keukenmaterialen en machines, allen makkelijk in gebruik.

Zo bak je samen een Naked Cake en ga je die versieren met vruchtjes ed. Je maakt ook heerlijke Spaanse Churros van begin tot eind, compleet met kaneelsuiker. De Red Velvet Cupcakes met topping zijn heerlijk om tussendoor al te proeven! Kies je voor een uitgebreider pakket dan maak je ook traditionele Scottish Scones met cream en jam van de plaatselijke fruitteler. Tot slot maak je (onze favoriet) een Tartelette met Lemoncurd en Meringue, prachtig om te zien en haast te mooi om op te eten.

Heel Holland Bakt

Een culinaire taart workshop waar je kleine geheimpjes van de bakkunst leert. Ideaal om met vriendinnen of collega’s de keuken in te gaan en heerlijk te bakken. Na afloop kun je enkele creaties direct proeven, maar je mag ze ook mee naar huis nemen om ze te laten zien. Je krijgt de recepten mee naar huis zodat je zelf nog eens de keuken in kunt duiken om eens culinair en creatief te doen voor bijvoorbeeld een verjaardag.

De heel holland bakt workshop is naar een idee van het TV-programma, de recepten zijn door onze eigen professionals gemaakt. Zo kunnen we jou en je vriendinnen een unieke workshop aanbieden.


Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

Heel Holland Bakt

Aantal personen: Vanaf 15 personen

Prijs: vanaf € 39,95 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie