Heel Holland Bakt

Heel Holland BaktHeel Holland BaktHeel Holland Bakt

Klik hier voor meer informatie / offerteMaak tijdens de heel holland bakt workshop de lekkerste gebakjes en taarten net als op TV. Hou je van bakken dan is dit een erg leuke workshop met een prachtig resultaat om mee naar huis te nemen, of je kunt het natuurlijk ook meteen op eten.

Programma

Tijdens deze culinaire kookworkshop duik je in de keuken net als de kandidaten op TV. Je maakt verschillende gebakjes en lekkere taarten en vervolgens ga je ze versieren. Eerst maak je het beslag, onder begleiding van een professional. Het is een 'piece of cake' met onze recepten die makkelijk te volgen zijn. Wanneer het beslag klaar is wordt alles gebakken en versiert met de lekkerste decoraties! Gedurende deze taart workshop maak je gebruik van diverse keukenmaterialen en machines die makkelijk in gebruik zijn. 

Zo bak je samen een Naked Cake en ga je deze versieren met vruchtjes en nog veel meer! Je maakt ook heerlijke Spaanse Churros van begin tot eind, compleet met kaneelsuiker. Tussendoor kun je de heerlijke Red Velvet Cupcakes met topping proeven!

Pakket uitbreiden

Kies je voor een uitgebreider pakket dan maak je ook traditionele Scottish Scones met cream en jam van de plaatselijke fruitteler. Tot slot maak je (onze favoriet) een Tartelette met Lemoncurd en Meringue, erg mooi om te zien en eigenlijk jammer om op te eten.

Kortom, tijdens deze culinaire taart workshop leer je kleine geheimpjes van de bakkunst. Erg leuk om deze workshop samen te doen met vriendinnen of collega's. Na afloop kun je je creaties direct proeven, maar natuurlijk kun je ze ook mee naar huis nemen om ze thuis te laten zien. De recepten van de gebakjes en taarten krijg je mee naar huis, zodat je deze thuis ook nog een keer kunt maken voor een verjaardag bijvoorbeeld!

De heel holland bakt workshop is afgeleid van het TV-programma, maar de recepten zijn door onze eigen professionals gemaakt. Hierdoor bieden we jou en je vriendinnen een unieke workshop aan!


Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: Vanaf 10 personen

Prijs: Vanaf € 39,95 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Optioneel

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie