Proeverij, Rondleiding en Diner in Haarlem

Proeverij, Rondleiding en Diner in HaarlemProeverij, Rondleiding en Diner in HaarlemProeverij, Rondleiding en Diner in HaarlemProeverij, Rondleiding en Diner in Haarlem

Klik hier om meer informatie over dit uitje aan te vragenDit bedrijfsuitje in Haarlem starten we met een bierproeverij. In plaats van zomaar een borrel worden de kneepjes van het biervak bijgebracht. Dan smaakt en biertje nog intenser.
De proeverij is uit te breiden met zoete of hartige borrelgarnituur.

Na het bierproeven neemt onze stadsgids uw groep mee voor een unieke wandeling door Haarlem. De vele monumenten als het Stadhuis, de Hoofdwacht, de Grote Kerk, de Vleeshal en de Nieuwekerk maken van Haarlem een bijzondere stad. Na een mooie wandeltocht zet hij/zij alle collega’s af bij een smaakvol restaurant in Haarlem. Hier wordt een overheerlijk driegangendiner uitgeserveerd voor alle gasten en kan alle opgedane kennis over Haarlems Jopen bier en historisch Haarlem worden gedeeld.

Om dit bedrijfsuitje onvergetelijk af te sluiten, geniet u van een sfeervol diner in een van de smaakvolle restaurants die Haarlem te bieden heeft.

Dit bedrijfsuitje is inclusief:
  • Jopen bierproeverij
  • Professionele gids
  • Heerlijk driegangendiner

Prijs
Vanaf €59,50 p.p. excl. BTW 


Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: 20+ personen

Prijs: Vanaf € 72,00 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over dit uitje

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie