Expeditie Biesbosch

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
TEAMBIESBOSCH
Gelegen aan het Kurenmeer heeft TeamBiesbosch een prachtige eigen locatie aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Hier kunnen wij voor u of uw bedrijf een fantastisch uitje organiseren. Op ons prachtige terrein aan het water hebben wij de mogelijkheid om voor jong en oud vele uiteenlopende activiteiten te organiseren. Of het nou om een leuk bedrijfsuitje, leerzame teambuilding, kinderfeestje, vrijgezellenfeest, gezellig schooluitje of uitgebreide training gaat?! TeamBiesbosch verzorgt de uitjes zoals u ze hebben wilt!

PROGRAMMA: EXPEDITIE BIESBOSCH
Wint u de sleutel voor de schatkist?
Wie kent Expeditie Robinson Niet?! Afzien, ontberingen, strijd, samenwerken en veel mooie momenten. Wij hebben voor u een uitdagende expeditie Biesbosch samengesteld in navolging van het succesvolle televisieprogramma. Gaat u de uitdaging aan? Tijdens de eiland-raad worden de teams samengesteld en kiest ieder team een eigen expeditieleider. Samen verzint u een groepsnaam en ontvangt u een eigen vlag en bandana. De tocht leid u met GPS en kano door het nationaal park van eiland naar eiland alwaar de toegankelijke teamproeven op u wachten.
Na alle activiteiten staat vast in welk team de echte Robinsons zitten... wint u de amulet? Na afloop van het programma kunt u genieten van een borrel en/ of heerlijke barbecue op het terras aan het water.
Dit programma is zowel mogelijk in Nationaal Park de Biesbosch als op onze eigen outdoor locatie.

HORECA
Ook de horeca is vaak een essentieel onderdeel voor een compleet uitje. Wij zijn daar volledig op ingericht want op ons terrein kunt u zelfs kiezen uit 3 locaties om uw lunch of diner te nuttigen. De catering kan uiteraard volledig naar uw wensen worden verzorgd.

DUURZAAM & VEILIGHEID
TeamBiesbosch onderscheidt zich met duurzaam en veilig ondernemen. Uniek in de Biesbosch met Green Key. Onze uitjes zijn TÜV gecertificeerd en wij werken volgens de veiligheidsnormen van de Vebon en SVWB.
Prijs :
Vanaf € 35,09 per persoon.person10 - 1000
local_offer€ 35,09 p.p.
nights_stayAvondarrangement
share favorite
where_to_vote
Breda , Drimmelen , Hank , Raamsdonksveer , Tilburg , Dordrecht