Dinnershow Brooklyn Nights

De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een compleet verzorgde avond vol topentertainment. Neem plaats in het imposante decor van de Big Apple en geniet van een fantastische 4-gangen dinnershow!

Bij Brooklyn Nights beleef je een complete avond uit met je collega’s! De fantastische cast - met o.a. LA The Voices, Stanley Burleson en professionele showballetdansers - onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno - nemen je mee door de rijke geschiedenis van New York. Dit, gecombineerd met de livemuziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgt voor een onvergetelijke avond. De avond wordt afgesloten met een feestelijke afterparty met de artiesten van de show. Wegens succes biedt producent Frank Wentink, inmiddels voor een derde seizoen, deze spectaculaire avond van het hoogste niveau!
Dinnershow Brooklyn Nights

Programma
Na een ontvangst in de foyer met een aperitief, begint om ca. 18.45 uur de dinervoorstelling in de Big Apple van Studio's Aalsmeer. Geniet tijdens het 4-gangen diner, met volop entertainment tussen de tafels en tijdens ludieke momenten zelfs op de tafels, van de lekkerste wijnen. De tafels worden aan de hand van de categorieën op de parterre en 1e etage (indien geopend) van achteruit de zaal ingedeeld. Het entertainment vindt regelmatig overal in de zaal tussen de tafels plaats.

Rond 21.20 uur wordt de avond voortgezet in het Broadway Theater. Na de spetterende show waaraan wordt meegewerkt door een cast van vijftig personen, nodigen wij je uit voor de gezellige afterparty in The Manhattan Nightclub en het Downtown Danscafé. Alle muziek en zang wordt live ten gehore gebracht door de musici en solisten uit de show. Rond middernacht wordt de meest afwisselende dinner experience afgesloten met een "uitzwaai"-finale in de foyer.

Tijdens de gehele avond wordt er wijn, bier en frisdrank geschonken. Na afloop van de show in het Broadway Theater is er tevens koffie en thee aanwezig. Het 4-gangen diner kun je hier bekijken. De dresscode is feestelijk!
De tijden zijn indicatief.

Dinnershow Brooklyn Nights

Arrangementen
Er zijn verschillende arrangementen te boeken. Je kunt kiezen uit: het Queens Arrangement, het Harlem Arrangement, het Down Town Arrangement, het Manhattan Arrangement, het Brooklyn VIP Arrangement en het Royal VIP Arrangement. De prijzen zijn vanaf € 75,00 p.p.

Speeldata najaar 2018
Zaterdag 29 september
Zaterdag 13 oktober
Vrijdag 16 november
Zaterdag 24 november
Vrijdag 14 december
Zaterdag 15 december
Zaterdag 22 december
Dinsdag 25 december
Woensdag 26 december

Je kunt het groepsaanbod boeken vanaf tien personen.

We heten je graag welkom bij deze complete avond uit!


Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

Dinnershow Brooklyn Nights
Dinnershow Brooklyn Nights

Aantal personen: vanaf 10 personen

Prijs: vanaf € 75,00 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie