The Sport Box

The Sport Box is de perfecte plek voor een teamuitje of bedrijfsuitje. Met allerlei urban en uitdagende sportactiviteiten is er voor ieder wat wils!

Bossaball
Bossaball is de perfecte sport voor de afsluiting van het seizoen of voor jou teambuildingactiviteiten. Een sportieve en spectaculaire invulling van het teamuitje of bedrijfsuitje. Spring, speel, vlieg en ga de strijd aan op het opblaasbare speelveld. Een leuke, laagdrempelige manier om met elkaar een hele nieuwe sport te ervaren.
The Sport Box
Archery Attack
Archery Attack combineert intensiteit en techniek in een spannende belevenis die door elke speler zelf gecreëerd wordt. Dit spel kan vergeleken worden met Paintball alleen dan met een handboog, pijlen en zonder blauwe plekken en verf! Bij Archery Attack wordt er gespeeld met LARP-pijlen (pijlen met een zachte rubbere kop), hierdoor is het veilig maar toch spannend.

Beachactiviteiten
In onze zandbak van 20 bij 20 meter ligt officieel goedgekeurd sportzand voor verschillende beachsporten. Er staan twee beachvolleybalvelden die ook gebruikt worden voor beachtennis en footvolley. De beachbak kan geheel vrijgemaakt worden zodat er ook andere sporten als beachsoccer, beachrugby, beachhockey en beachkorfbal gespeeld kunnen worden.

Zaalsporten
The Sport Box beschikt over een indoor sportvloer van 30 bij 22 meter en kan voor alle indoor sporten gebruikt worden. Zo zijn er materialen aanwezig voor zaalhockey, korfbal, zaalvoetbal, basketbal en handbal!The Sport Box De prijzen zijn vanaf € 14,50 per persoon en het geldt per 1,5 uur. Dit is uit te bouwen via verschillende arrangementen.

Je boekt een activiteit vanaf 8 personen.


Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

The Sport Box
The Sport Box

Aantal personen: vanaf 8 personen

Prijs: vanaf € 14,50 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie