Escape VR BOMBattle

Jouw team moet zo snel mogelijk een tikkende tijdbom ontmantelen. Één teamlid zit alleen en met een tikkende tijdbom opgesloten in een virtuele kamer. De overige teamleden hebben de cryptische handleiding om de bom te ontmantelen. Maar zij kunnen de bom zelf niet zien! Kortom: blijf met elkaar praten en los de raadsels op om de tikkende bom te ontmantelen, haast is geboden.

Je speelt niet alleen met elkaar om zoveel mogelijk bommen te ontmantelen, maar gaat de battle met collega’s/vrienden. Lukt het jou team om de andere teams te verslaan? De ultieme VR escape ervaring waarbij je als team strijdt tegen de tikkende klok en daar bovenop ook nog eens tegen de andere teams. Win de "eeuwige roem" of een andere "prijs" die je van te voren met elkaar afspreekt.

Escape VR BOMBattle

Om het programma compleet te maken kan iedereen zich na en half uur "bomspanning" uitleven op de andere spellen die VR4play te bieden heeft. Dus maak een ritje in een achtbaan, vlieg als een superheld, balanceer op grote hoogte, jaag op zombies en/of ga in gevecht met robots. Geniet van elkaars ervaringen op grote schermen.  voor de voorpret kunnen alle 16 spellen op onze website bekeken worden. https://vr4play.nl/games

Dit uitje is perfect voor kleine en grote groepen. VR4play heeft 10 VR opstellingen waar teams van 2 t/m 5 personen met elkaar de Escape VR  BOMBattle kunnen aangaan.

De Escape VR BOMBattle duurt 30 minuten waarna de prijsuitreiking plaats vindt. Daarna is het tijd voor  gaming en beleving. De totale duur van het uitje is 2 uur. Eventueel aanvullende wensen zoals lunch of diner of het boeken van vergaderfaciliteiten om het uitje te combineren met een zakelijke insteek, zijn mogelijk.

De prijs wordt bepaald op basis van het aantal personen en de gewenste aantal cubes. Samen met de VRhostess kunt u van te voren de boeking doorspreken en krijgt u een offerte op maat.

Escape VR BOMBattle

Heb jij interesse in dit groepsuitje?


Direct mailen

Direct bellen

Escape VR BOMBattle
Escape VR BOMBattle

Aantal personen: 6 t/m 50

Prijs:Prijs op aanvraag

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelSchrijf zelf een recensie