Escape VR BOMBattle

 Een van de teamleden gaat de virtuele kamer in om een tikkende tijd bom te ontmantelen. De rest van het team helpt om de bom te ontmantelen. Alleen het teamlid in virtual reality ziet de bom en de andere teamleden hebben de cryptische handleiding om de bom onschadelijk te maken, maar zien de bom zelf niet. Samenwerken is de enige optie!

 

Dat is niet het enige, je strijd ook tegen andere teams. Tot wel liefst 9 teams van twee tot vijf spelers, kunnen in een race tegen de klok en elkaar strijden. Wie heeft na een half uur de meesten bommen onschadelijk gemaakt? De regels zijn simpel. Wie de VRbom onschadelijk maakt, ontsnapt uit de kamer en schuift aan bij de spelers met de handleiding. Een ander teamlid stapt direct de VRbom kamer in om wederom de klus te klaren. Na een half uur of een  uur spelen is de winnaar bekent en kan zich verzekeren van de eeuwige room of zelfs iets winnen wat van te voren is afgesproken

 

Escape VR BOMBattle

Educatief onderdeel: Vaardigheden die getraind worden:

  • Luisteren en communiceren
  • Taken verdelen en samenwerken
  • Leiding nemen en ontvangen
  • Gestructureerd te werk gaan
  • Stressbestendigheid

Het spel wordt begeleid door VR host(ess) en een geroutineerde spelleider die ook een ervaren trainer is.

Escape VR BOMBattleDe VRbombattle is perfect te combineren met een VR experience:  

 

VR4play biedt in totaal 15 spellen voor gamers en niet gamers aan. Geniet van verschillende virtuele werelden. Met knikkende knieën op ongekende hoogtes, vliegen als een superheld, vechten met drones en zombies , oog in oog met een T-rex en een Walvis. Of toch naar Mars en een van de VR achtbanen in?

 

Het kan allemaal bij VR4play en u kunt ook meegenieten met de virtuele avonturen van uw collega’s door ze te volgen op grote schermen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje in een gezellige horecasfeer. 

VRbombattle

60 minuten VRbombattle 12,50 p.p 

VR bombattle + VR experience

90 minuten vanaf 18,75 p.p 

(hoe groter de groep hoe lager bedrag)

 extra 

- luxe lunch 15 euro p.p 

- 2 gangen diner ala card 20 p.p 


 

 

 


 


Heb jij interesse in dit groepsuitje?


Direct mailen

Direct bellen

Escape VR BOMBattle
Escape VR BOMBattle

Aantal personen: 6 t/m 45

Prijs: vanaf € 12,50 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelSchrijf zelf een recensie