De V.O.C. Handels Challenge

Wij zijn gespecialiseerd in interactieve en unieke thematische evenementen. Bij ons staat kwaliteit en beleving voorop en kan u er op vertrouwen dat de complete dag tot in de puntjes perfect is georganiseerd.

Ook geschikt voor internationale gezelschappen.


Ontdek de uitdaging!

Het speelt zich af in een ruimte waar je de heerlijke geuren van specerijen kunt ruiken. Hier probeer je met een goed gevulde buidel aan zilveren dukaten de handelsmarkt te veroveren. Door samenwerken, slim onderhandelen en interactie met echte veilingmeesters kun je als handelaar op sluwe wijze je concurrenten voor zijn. De groep zal ervaren dat vertrouwen en samenwerken de sleutel zijn tot succes!

 

Hoe ziet de V.O.C. Handels Challenge eruit?

De verschillende handelscompagnieën worden gevormd en officieel geregistreerd in het boek van de Verenigde Oost-Indische Compagnie. Als beginnende handelaren voor de V.O.C. krijgen jullie een rijkelijk gevulde schatkist mee met zilveren dukaten die jullie mogen investeren op de handelsmarkt. Iedere handelscompagnie heeft zo zijn eigen verborgen agenda en probeert nauwlettend de concurrentie in de gaten te houden.

 

De handelaren komen er achter dat niemand te vertrouwen is en letterlijke alles mogelijk is. Jij probeert achter de schermen geheime afspraken te maken met de verschillende veilingmeester, opdrachtgevers en concurrerende teams. Door scherp in te kopen, goede deals te sluiten, prijzen op te drijven en slim in te spelen op alle ontwikkelingen zal uiteindelijk alleen de rijkste en machtigste compagnie bekroond worden tot winnaar.  

 

Aan het einde van de activiteit ontrafelen wij de samenwerkingsverbanden en ontmaskeren de speelwijze van de deelnemers. Een beleving en ervaring die de groep nog lang na deze Challenge in hun greep zullen houden.

 

Wij dagen jullie uit met de volgende generatie van entertainment

De V.O.C. Handels Challenge
Activiteit, locatie en eten gemakkelijk geregeld!

Afhankelijk van de door u gekozen locatie kan er een bijpassende culinaire invulling worden gegeven. Denk aan een koffieontvangst, lunch of high tea. Ook barbecues, dinerbuffetten en vijfgangenmenu’s behoren tot de mogelijkheden.

 

Wij combineren heerlijke eten op een prachtige locatie met een uitdagende activiteit.Met ons overzichtelijke aanbod heeft u razend snel een passende locatie gevonden. Is het hele organiseren van de perfecte dag niet aan u weggelecht dan kunnen wij tegenover een kleine meerprijs ook dit gedeelte uit handen nemen.

De V.O.C. Handels Challenge
Geïnteresseerd naar meer?

Bekijk dan zeker ook onze andere activiteiten. Wij bieden de onderstaande soortgelijke uitdagende spelvormen aan in verschillende prijsklassen:

 


Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

De V.O.C. Handels Challenge
De V.O.C. Handels Challenge

1

Aantal personen: Vanaf 8 personen

Prijs: vanaf € 50,00 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Recensie(s): 1

Er wordt goed geluisterd naar je wensen. Bij ons teamuitje moest op het laatste moment nog het programma worden aangepast. Ook dit was geen probleem. De dag zelf ging erg goed. De teamleden hebben een leuke dag gehad! Zeker een aanrader.

  • 9.0
  • Programma
  • Organisatie
  • Amusementsfactor
  • Prijs / kwaliteit

Schrijf zelf een recensie