Dagje verover het gebiedPrijs: Vanaf €32,35 p.p. incl. BTW

Dagje Verover het GebiedDagje Verover het Gebied

Meer informatie aanvragen

Passend voor Bedrijfsuitjes / teamuitstapjes en personeelsfeesten.

13:30 uur Ontvangst
Onder het genot van een lekker kopje koffie heten wij het gezelschap welkom en krijgen de deelnemers uitleg over dit veelbelovende programma.

14:00 uur Avontuurlijke tocht
Een gevarieerde tocht boordevol avontuur, spanning en samenwerkingsmogelijkheden staat u te wachten. Een bedrijfsfeest, teamuitstapje en of personeelsfeest waar nog lang over gepraat zal worden.

Voor alle speurneuzen geldt dezelfde regel. VEROVER HET GEBIED. Het gezelschap wordt in teams van ca. 4 à 5 personen verdeeld. Elk team ontvangt een route in geheimtaal, een code en een letterkaart. Men moet eerst de geheimtaal ontdekken alvorens men aan de speurtocht kan beginnen (al sensationeel om mee te maken). Als de geheimtaal is ontcijferd gaat men de geheime route lopen door het bos.

Een tocht boordevol avontuur. Gaat u met een geheime route en met een direct klaar camera de uitdaging aan? Exclusiviteit, spanning en charme voor iedere speurder!...

16:00 uur Pauze
Als eenieder weer op de plaats van bestemming is houden we een pauze zodat we even lekker bij kunnen kletsen over de kneepjes van het speurwerkersvak.

16:30 uur Puzzelrit
Voor elk team staat er een Vertierfiets gereed. Aan de hand van de route rijdt u door het mooiste stukje natuur van Brabants Best. Elk team ontvangt een verrassingspakket aan opdrachten waarvan u onderweg de juiste antwoorden probeert te vinden. Op ongeveer de helft van de tocht kunt u onder het genot van een gratis drankje even uitblazen en bijpraten ("Doen we het nu goed of niet?"). Na de pauze hervatten we de tocht voor het tweede deel.

18:30 uur Prijsuitreiking
Aan het eind van deze veelbelovende dag wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn en een daverend applaus van de andere teams.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Barbecue - Diner - Mega Wok - Warm en koud buffet.

Prijs per persoon : € 32,35 volwassenen
Prijs per persoon : € 19,00 kinderen 5-11 jaar
Genoemde prijzen zijn incl. BTW

Dagje Verover het Gebied ( ca. 5 uur durend programma ) Onderdelen zijn ook los te boeken. Mocht u na een arrangement willen genieten van een feestavond zie dan www.toonvertier.nl of bel 0499 31 01 81.Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1265 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4