Moordmysterie (met acteurs)Prijs: Vanaf €17,50 p.p. incl. BTW

Moordmysterie (met acteurs)Moordmysterie (met acteurs)Moordmysterie (met acteurs)Moordmysterie (met acteurs)

Meer informatie aanvragen

Schuilt er een rechercheur in je? Ben je goed met puzzels en codes? Kun je logisch nadenken? Dan zou je weleens de moord op kunnen lossen.Een nieuw concept op verschillende locaties in Brabant, probeer er met een team van minimaal twee en maximaal zes personen in acht rondes achter te komen wie de dader is. Doe de opdrachten, ondervraag de verdachten en los de moord op. Een soort Cluedo en Escaperoom in één, aan je eigen tafel mét borrelhapjes. Het spel is avondvullend en minstens één teamlid moet in het bezit zijn van een smartphone. Durf jij het aan?  Jullie groep blijft de gehele activiteit bij elkaar, maar jullie worden wel opgesplitst in teams. Jullie gaan tegen elkaar de strijd aan in jullie zoektocht naar de moordenaar. 

De aanwezige detective geeft een briefing! Jullie zullen aan de slag moeten. 

De 4 verdachten van de moordzaak druppelen een voor een binnen. Ondervraag de verdachten, maar let op, ze geven niet zomaar alles prijs. Doe de opdrachten, kraak de codes en vind de moordenaar!  

Er zijn verschillende scenarios die wij in overleg kunnen gebruiken. Ook kan er op aanvraag een speciaal scenario worden geschreven gericht op jullie eigen bedrijf, familie of vriendengroep! 

Dit arrangement is inclusief: 

* Alle benodigdheden

* 1 host/detective

* 4 acteurs

* Prijs voor winnende team

 

Mogelijk eten, hapjes drinken etc is los bij te boeken afhankelijk van de locatie. 

Bij het boeken van het moordmysterie kunt u ook met korting andere activiteiten bijboeken zoals Glowgolf Escape Rooms of andere spelshows om er een gehele dag van te maken! Vraag hieronder vrijblijvend informatie op.

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1265 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4