Windshift 'Spelen met de wind'

Ben jij op zoek naar een spectaculair uitje? 

Windshift organiseert verschillend sportieve activiteiten op het strand. Alle uitjes spelen zich af in de frisse zeelucht met alle ruimte om je heen om er even helemaal uit te zijn. Spelen met de wind staat centraal. Onderstaand enkele van onze activiteiten die los of in combinatie geboekt kunnen worden.

Windshift 'Spelen met de wind'
Strandzeilen
Op hoge snelheid langs de vloedlijn in een strandzeilwagen. Het is makkelijk te leren en daardoor voor iedereen toegankelijk. Ook heel leuk in combinatie met andere activiteiten. 

Powerkiten
Een actieve middag op het strand! Binnen een kwartier leer je hoe je moet vliegeren. De volgende stap is dat je zelfstandig gaat kijken wat je allemaal kan doen met een vlieger, en vooral hoeveel kracht je kan hebben. Voor je het weet heb je de eerste sleepsporen in het strand staan.

Flyboarden
Na het powerkiten kan je leren om de kracht van de vlieger te gebruiken. Je leert om op een oversized skateboard te rijden met de vlieger als motor.

Extra
Ook hebben we activiteiten met wat minder actie of als alternatief voor het geval de wind tegenvalt. Hier kan je denken aan boogschieten, frisbee golf, ultimate frisbee, beachgolf en beachvolleybal.

Richtprijs per persoon: vanaf € 35,- per persoon

Windshift 'Spelen met de wind'

Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen:

Prijs: vanaf € 42,35 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie