Bouw met jouw team een eigen reuzenvlieger!


Aantal personen: 45 - 200


Prijs: Vanaf €28,98 p.p. incl. BTW

Bouw met jouw team een eigen Reuzenvlieger!Bouw met jouw team een eigen Reuzenvlieger!Bouw met jouw team een eigen Reuzenvlieger!Bouw met jouw team een eigen Reuzenvlieger!

Meer informatie aanvragen

Reuzenvliegers bouwen:

Bouw met JOUW team de winnende teamvlieger! Dit is vliegers bouwen 2.0 voor volwassenen! Een Reuzenvlieger bouwen is niet zomaar even gedaan en tóch moet ieder team in ongeveer 2,5 uur het voor elkaar zien te krijgen om een vlieger te bouwen die aan alle vereisten voldoet.

Ieder team moet goed gebruik maken van de creativiteit en inzichten die binnen het team aanwezig zijn. Hierbij staat een goede samenwerking centraal. Iedereen is direct verantwoordelijk voor het eindresultaat wat de aandacht scherp houd, communicatie is hierbij een must!

Hilariteit gegarandeerd als de Reuzenvliegers dan tegen ieders verwachtingen in tóch de lucht in gaan en de verschillende teams elkaar proberen af te troeven om hun vlieger hoger dan die van de collega's te krijgen.


Sinds 1999 verzorgt Take Off Outdoor Events workshops door heel Nederland, Belgie en Duitsland, die de elementen Plezier en Teamspirit op een originele manier met elkaar samenbrengen!

We hebben het vlieger bouwen naar een hoger niveau getild en getransformeerd tot een zeer uitdagende team activiteit vol van verassende resultaten.

Ook enthousiast geworden?
Bel NU meteen voor meer informatie met 0031-(0)621546216 

óf vraag via deze site informatie aan door het aanvraag formulier in te vullen. 

 
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1265 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4