Kraak die Kluis! (Dordtse Biesbosch)

Uitgangspunt

Dit avontuurlijke programma heeft als uitgangspunt de doelrealisatie, samenwerking, communicatie, wederzijds vertrouwen en teamspirit naar een hoger niveau te tillen. Met als resultaat krachtige inzichten voor op de werkvloer, de ont-moeting met elkaar en vooral veel PLEZIER onderweg.
Kraak die Kluis! (Dordtse Biesbosch)
De uitdaging

Bepakt met rugzak, gps en portofoons worden de teams op pad gestuurd met een missie: het vinden en kraken van de kluis. Binnen de gedachte ´de weg is het doel´ word je onderweg uitgedaagd met verrassende teamopdrachten. Daarbij kan je cijfers en letters verdienen die leiden naar de kluislocatie en de inhoud ervan. Als je hem opent uiteraard! Verder kan je als team onderweg punten scoren om uiteindelijk als winnende team de eindstreep te halen. Alleen door inzet van elkaars kwaliteiten, het overwinnen van hindernissen optimale samenwerking kan de taak worden volbracht. En ontdek je dat je alleen MET ELKAAR je doel kan bereiken!Kraak die Kluis! (Dordtse Biesbosch)Reflectie

Een team professionals zorgt op geheel eigen wijze voor een krachtige ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden! Indien gewenst kunnen ook eigen thema´s in het programma worden opgenomen.

Praktisch

Aantal: 10-80 personen
Duur: 3 uur (uitbreiding dagprogramma mogelijk)
Locatie: Dordtse Biesbosch (andere locaties in overleg mogelijk)
Prijs: 10-16p: € 650 17-24p: € 800 25-32p: € 950 meer dan 32 personen: in overleg, excl. btw/horeca

Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

Kraak die Kluis! (Dordtse Biesbosch)
Kraak die Kluis! (Dordtse Biesbosch)

Aantal personen: 10-80 personen

Prijs: vanaf € 36,30 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie