Stad Unique, unique uitjes in leuke steden

« naar overzicht

Levend Sudoku
Bij ons niet vanuit de veilige leunstoel, maar actief in de buitenlucht op de meest mooie plaatsen van de binnenstad. Welke groep heeft als eerste de goede oplossing? In groepjes gaat u op pad, gewapend met een kaart waarop een Sudoku staat ingetekend. De getallen vindt u door het deel van de stad dat op de kaart staat, te bezoeken. Hoe meer vragen u goed beantwoordt, hoe makkelijker de Sudoku wordt.

Informeer gerust naar de steden waarin Levend Sudoku ook mogelijk is. Duur: circa 3 uur. Inbegrepen: instructie, begeleiding, gebruik materialen, leuke prijs, consumptie. Kosten: Sudoku is al mogelijk vanaf € 14,50 per persoon (exclusief 21% BTW).

The Hunt for Mister Unique
Altijd goed geweest in spoorzoeken? Zoek nu het spoor naar Mister Unique! In de binnenstad van uw stad naar keuze lopen drie onbekenden rond, Mister X, Mister Y en Mister Unique. Zij sturen u regelmatig SMS berichten met hints waar ze zich bevinden. Tijdens uw zoektocht kunt u gebruik maken van aanwijzingen die u bij de diverse bezienswaardigheden en leuke plekjes vindt.

The Hunt for Mister Unique is in vele steden in binnen- en buitenland mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden! Duur: circa 3 uur. Inbegrepen: instructie, begeleiding, gebruik materialen, leuke prijs, consumptie. Kosten: vanaf € 20,00 per persoon (exclusief 21% BTW)


Stad Unique, unique uitjes in leuke steden

Jacht naar de Macht
De maffia aan de macht. De huidige Don is op een oneerlijke manier aan de macht gekomen en hij heeft geen respect voor de erecodes. De inwoners hebben het zwaar en moeten veel geld betalen. Het is de taak van uw team om dit op te lossen en de macht over te nemen!

U krijgt per team (familie) van ongeveer 5 personen, een kaart mee van het centrum, waarop verschillende punten genoteerd staan. Ook krijgt u een speciale telefoon, waarmee Jacht naar de Macht gespeeld kan worden. Op het moment dat u een punt, die op de kaart staat, bereikt dan zal de telefoon dit aangeven. U kunt dan op de telefoon een meerkeuze vraag bekijken. Beantwoordt u de vraag correct, dan krijgt u een hint over de locatie of het uiterlijk van de Don. Ook verdient u geld met ieder goed beantwoorde vraag. Maar let op, de andere families lopen ook door de stad, op zoek naar geld en... de Don!

Dit programma is in vele steden mogelijk! Kosten: 28,50 per persoon (exclusief 21% BTW). Duur: circa 3 uur. Inbegrepen: instructie, begeleiding, gebruik materialen, leuke prijs, 2 consumpties p.p.

City Experience
Een cultureel, actief programma waarin u het centrum van de stad op een ‘unique’ manier beleeft. U krijgt via de nieuwste telefoons cryptische informatie over de leukste plekjes in het centrum. Het doel van de City Experience is dat u deze plekken vindt. Iedere keer maakt u een foto van de bewuste plek en vervolgens stuurt u deze via een zogenaamd MMS bericht naar het 'zenuwcentrum' van Stad & Sport Unique... Worden uw antwoorden goedgekeurd? Door samen te werken, te overleggen en creatief te denken, kunt u de cryptische informatie het snelst oplossen.

Ook de City Experience kan in nog veel meer steden worden gespeeld! Duur: circa 3 uur. Inbegrepen: instructie, begeleiding, gebruik materialen, leuke prijs, consumptie. Kosten: De City Experience is mogelijk vanaf € 22,00 per persoon (exclusief 21% BTW).

Stads Monopoly
Waar geeft u uw geld aan uit? De leukste straten? Of hebben de steegjes, pleinen, kerken, musea, theaters of bioscopen uw voorkeur? Hier valt dik geld te verdienen! Uw pion is een MMS telefoon, uw geld is mobiel geld en uw dobbelstenen zijn uw benen. Een spel dat met de tijd is meegegaan. Kijken is kopen en afhankelijk van uw snelheid valt er veel te zien van de stad!

Een informatieboekje geeft achtergrondinformatie over de te kopen plekken. Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk plekken worden aangedaan waarvan u uiteindelijk een ‘straat’ probeert te verkrijgen. Na een uur worden onder het genot van een drankje de overgebleven straten geveild en kan onderling worden gehandeld. In de tweede ronde krijgt u de gelegenheid om extra geld te verdienen door middel van kansopdrachten en bezoekt u zoveel mogelijk plekken waar u nog niet bent geweest. Is uw groepje de andere groepjes hierbij te slim af? In meerdere steden mogelijk! Duur: circa 3,5 uur. Inbegrepen: instructie, begeleiding, gebruik materialen, leuke prijs, 3 consumpties p.p. Kosten: vanaf € 34,50 per persoon (exclusief 21% BTW).

City Challenge
Ga de uitdaging met elkaar aan tijdens deze activiteit vol leuke teambuilding opdrachten in hartje stad! Met verrassende doe, - en denkopdrachten die betrekking hebben op de stad, zijn letters te verdienen. Zo zullen de teams onder andere een tangram leggen, een (denkbeeldig) mijnenveld oversteken, een raadsel oplossen en een Sudoku puzzel maken. Tijd speelt hierbij een belangrijke rol. Zo heeft ieder team 15 minuten om zich te verplaatsen via unieke tracks en vervolgens 15 minuten voor het vervullen van de opdrachten. Zelfs op het laatste moment zijn er door middel van een spannend eindspel nog extra letters te verdienen! Vormen uw letters uiteindelijk het woord met de meeste punten?

Mogelijk in enkele steden. Duur: circa 3 uur. Inbegrepen: instructie, begeleiding, gebruik materialen, leuke prijs, 2 consumpties p.p. Kosten: vanaf € 20,00 per persoon (exclusief 21% BTW).

GPS-tocht
De satelliet is bij dit bijzondere programma uw gids door het centrum! U moet zelf de juiste coördinaten vinden. Bij elk coördinaat moet u een vraag oplossen en met dit antwoord kunt u het volgende coördinaat berekenen. Onderweg komt u langs de mooiste plekjes, houd dus niet alleen de GPS maar ook de omgeving in de gaten! Door iedere keer de juiste punten aan te doen verzamelt u ook langzaamaan alle benodigde getallen voor de exacte eindlokatie.

De GPS-tocht kan ook in vele andere steden gedaan worden. Kosten: een GPS-tocht is al mogelijk vanaf € 17,50 per persoon (exclusief 21% BTW). Duur: circa 3 uur. Inbegrepen: instructie, begeleiding, gebruik materialen, leuke prijs, consumptie.


Stad Unique, unique uitjes in leuke steden

Nieuw

Unique Diner Tour: u verplaatst zich op een leuke, ludieke manier zelfstandig door de stad van uw keuze en bezoekt daar drie verschillende restaurants voor achtereenvolgens het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. U zoekt deze restaurants zelf! Kosten: € 37,50 per persoon (exclusief 21% BTW). Duur: circa 3,5 uur. Inbegrepen: materialen voor de verplaatsingen (deze ontvangt u per post), voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht.

Kijk voor nog veel en veel meer leuke programma's op onze website of neem contact met ons op!Stad Unique, unique uitjes in leuke steden

Stad Unique, unique uitjes in leuke steden
0

Aantal personen:
vanaf 8 personen

Prijs:
Prijs op aanvraag


  • Dagarrangement
  • Avondarrangement


Stad Unique, unique uitjes in leuke steden delen op Facebook

Heeft u interesse in dit groepsuitje? Vul uw gegevens in en we sturen u binnen 5 minuten de contactgegevens van de aanbieder


Vraag hieronder vrijblijvend informatie / een offerte aan voor uw bedrijfsuitje. Na het plaatsen van een aanvraag ontvang u per e-mail alle contactgegevens voor het teamuitje: Stad Unique, unique uitjes in leuke steden. Vervolgens zal de aanbieder op korte termijn contact met u opnemen over de aanvraag.captchaRecensie(s): 0

Schrijf zelf een recensie