De TV Kantine

Een Veelbelovende DAG !! U zit allemaal in de hoofdrol. U verfilmt vandaag met uw eigen crew bijzonder leuke acts. Een bedrijfsfeest en of uitstapje wat GEGARANDEERD SLAAGD!
De TV Kantine

14:00 uur Hartelijk welkom
In de openluchtstudio van Toon Vertier wordt het gezelschap welkom geheten onder het genot van een gratis kopje koffie. De regisseur van deze filmdag van Toon Vertier verteld u over dit filmprogramma.

14:30 uur Instructie
U gaat gebruik maken van een aantal attributen waaronder kleding video camera tekstborden etc. Camera klaar, Geluid klaar, ACTIE. Beroemde woorden die zeker in dit arrangement niet mogen ontbreken. Toon Vertier biedt u een geweldig middagprogramma vol met humor, creativiteit en teamspirit. De deelnemers ontvangen een aantal scripts die door de dag heen moeten worden verfilmd.

15:00 uur Ssst. Opname Take 1 Take 2
In teams gaan uw gasten aan de hand van een route op pad door het centrum van Best. Met behulp van de draaiboeken van o.a. soaps, actuele thema’s, thrillers, westerns en gedeeltelijk voorgeschreven teksten gaat u bijzonder leuke filmopnamen maken. Hiervoor krijgt u een filmcamera, aankleding en rekwisieten mee. Deze middag zorgt u voor de figuranten, regisseurs geluid en camera mensen. Eenieder in het gezelschap speelt de hoofdrol en zal bij de première verschijnen op het witte doek.

De TV Kantine 16:15 uur Pauze
Voor de crew wordt er tijdens de filmopnamen een pauze inclusief consumptie (indien gereserveerd) gehouden op een zonnig gelegen terras. Hier verschijnen ook de andere teams zodat er al diverse acts kunnen worden besproken.

Na deze ludieke pauze beginnen we aan het 2e deel van de live opnamen.

Achtergronden bepalen de teams “geheel” naar eigen idee. Uiteraard is het de bedoeling dat dit past bij het onderwerp.

17:00 uur Premiere
Aan het einde van de opnamen is er de gelegenheid om uw eigen productie te vertonen tijdens de eventuele culinaire afsluiting. Het winnende team wordt gefeliciteerd met een Oscar. Een bedrijfsuitje – personeelsdag – teamuitstapje van formaat.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet - Barbecue - Diner - Mega Wok.

Prijs per persoon : € 32,50 volwassenen
Prijs per persoon : € 17,50 kinderen 5-11 jaar
Genoemde prijzen zijn incl. BTW

Aanvangstijden zijn als voorbeeld bedoeld, mocht het u op een andere tijd beter schikken neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Voor meerdere groepsarrangementen voor een bedrijfsuitje kijkt u op www.toonvertier.nl


Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: Op aanvraag

Prijs: vanaf € 32,50 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie