The Hunt bij Adventure Veluwe

The Hunt bij Adventure VeluweThe Hunt bij Adventure Veluwe

Klik hier om meer informatie over dit uitje aan te vragenThe Hunt Verdwijn met jullie team van de ‘radar’ en zorg dat jullie uit handen blijven van het opsporingsteam! The Hunt wordt gespeeld in 3 kampen; de voortvluchtige, de jagers en het basiskamp. De jagers moeten goed samenwerken met het basiskamp om de voortvluchtigen op te sporen, voordat ze kunnen ontsnappen.

De voortvluchtigen… Als voortvluchtigen proberen jullie van alles om niet ontdekt te worden en op te gaan in de omgeving. Tactische beslissingen moeten in een split second genomen worden, om de jagers te misleiden en zodoende onopgemerkt te blijven. Als voortvluchtigen hebben jullie een iPad tot jullie beschikking waarbij jullie allerlei opdrachten moeten vinden in het centrum. Hoe meer goed uitgevoerde opdrachten, hoe meer punten, hoe eerder jullie delen van het coördinaat van het ‘extraction point’ kunnen bemachtigen. Zorg dat jullie voor de jagers bij het ‘extraction point’ zijn, om zodoende de winst te behalen. De jagers… Als jagers gaan jullie proberen de voortvluchtigen op te sporen. Jullie zullen goed moeten samenwerken met het basiskamp, want jullie zijn niet in het bezit van alle noodzakelijke informatie. Met behulp van jullie eigen mobiele telefoon kunnen jullie contact opnemen met het basiskamp om sneller te kunnen schakelen. Door samen een juiste strategie te bepalen, zal het net rondom de voortvluchtigen zich moeten gaan sluiten. Het basiskamp… Vanuit het basiskamp zullen de jagers op een adequate wijze worden aangestuurd. Met behulp van jullie eigen mobiele telefoon wordt er onderling communiceert. Zorg dus dat de mobiele telefoons een volle batterij hebben, want elke misser kan grote gevolgen hebben voor het vangen van de voortvluchtigen. Samenwerking, communicatie en doorzettingsvermogen staan centraal om dit kat en muis spel tot een goed einde te volbrengen. Dit spel kan worden gespeeld in het centrum van Harderwijk of Apeldoorn. The Hunt is een leuke variant op het bekende TV programma.

Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: vanaf 16 personen

Prijs: Vanaf € 42,35 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over dit uitje

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie