De infiltrant


Aantal personen: 20-300


Prijs: Vanaf €39,50 p.p. incl. BTW

De InfiltrantDe InfiltrantDe InfiltrantDe Infiltrant

Meer informatie aanvragen

"De Infiltrant" is hét bedrijfsuitje om uw collega’s echt te leren kennen. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de ludieke, sportieve en uitdagende opdrachten mee. Bent u in staat om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren?

Het Verhaal
Het Geheime Genootschap wordt bedreigd. Ditmaal komt de dreiging niet van buiten af maar van binnen uit. U wordt daarom met uw eigen genootschap uitgenodigd om zo spoedig mogelijk naar een geheime locatie te komen. Het is van wereldbelang dat de Infiltrant zo spoedig mogelijk wordt geëlimineerd!


Het Spel:
Onder leiding en toezicht van onze crew voeren alle teams tal van opdrachten uit. De opdrachten kunnen zowel buiten als binnen plaatsvinden. Slaagt de opdracht, dan verdient de groep steeds punten voor het team. Om de proeven tot een goed einde te brengen, moeten ze samenwerken en elkaar vertrouwen. Drie maal krijgt u de kans om de mol binnen uw groep te ontmaskeren.

 Alleen: wie is te vertrouwen en wie niet? Immers elk team heeft een infiltrant van een ander team! De Mol is altijd onder hen en probeert de opdrachten te saboteren, zodat er geen punten worden verdiend voor het team. Dat roept een prettige spelspanning op met veel hilariteit en plezier! De winnaar is degene die op het eind van de rit weet wie de Mol is.

 De Opdrachten:
 “De Gijzeling”: één van uw teamleden wordt gegijzeld naar een onbekende plek. Uw team krijgt de opdracht om binnen een bepaalde tijdslimiet de gegijzelde op te sporen.

“De Geheime Code”: uw team wordt onderverdeeld in 3 subgroepen. Deze subgroepen kunnen elkaar of niet zien of niet horen. Binnen een bepaalde tijdslimiet moet er een code doorgeseind worden.  

“De Kunstroute”: er is een uniek kunstobject gestolen. Kraak de code van de koffer voor uw eerste aanwijzing. Lukt het uw team om eerder de schat te vinden dan uw collega’s?

De Ontknoping:
Alle deelnemers vullen afzonderlijk een vragenlijst in. Deze vragen hebben betrekking op de opdrachten en natuurlijk op de centrale vraag: “Wie is de Infiltrant?”.

Tijdens het borrelen zullen alle verdachtmakingen en bekentenissen aan het voetlicht worden gebracht. Na een ludieke prijsuitreiking zal “De Gouden Mol” worden uitgereikt aan de winnaar.

Programmavoorstel: (u kunt de begintijd zelf aanpassen)

13.00 uur         Ontvangst op locatie (evt. door u zelf te regelen)
13.30 uur         Uitleg en teamindeling programma (zie bijlagen)
13.45 uur:        OPDRACHT 1: DE GIJZELING
14:30 uur:        OPDRACHT 2: DE GEHEIME CODE
15:15 uur:        OPDRACHT 3: DE KUNSTROUTE
16.30 uur:        Invullen vragenlijst, aansluitend borrel
17.30 uur:        finale

- verdachtmakingen en bekentenissen

- uitreiking van de gouden mol

18.00 uur         Aanvang Diner of buffet evt. door u zelf te regelen

20.00 uur         Einde van zeer leuke dag en vertrek richting huis.                             De eindtijd bepalen jullie natuurlijk zelf

Bijzonderheden:
Alle deelnemers ontvangen twee weken voor aanvang een speciale (Persoonlijke per Email) uitnodiging van Het Geheime Genootschap. Echter een aantal deelnemers ontvangt daarnaast ook een uitgebreide briefing over hun geheime rol als infiltrant.

 

Aantal personenvast bedrag
tot 16 personen€    975,00 (vast)
17 – 29 personen€ 1.350,00 (vast)
30 – 45 personen€ 1.550,00 (vast)
46 personen of meer€ 35,00 p.p.
Prijs is inclusief begeleiding, uitnodiging mollen, spelmaterialen, prijs winnende team en personen.
 
Cateringkosten is afhankelijk van de gekozen locatie.
 
Dinerplate vanaf € 15,00 p.p.
3-gangen keuze menu, buffet of BBQ vanaf € 22,50 p.p.
Drank stelpost 3 drankjes € 8,50 p.p.

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1267 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4